Zeilmakerij Meppel

Bent op zoek naar een zeilmakerij in Meppel? Onze ervaren zeilmakers tekenen, knippen, plakken en monteren al 50+ jaar maatwerk winterkleden, bimini’s en relingkleden. Waar u ook naar op zoek bent of gerepareerd wilt hebben, wij helpen u graag verder! Kom gerust eens langs in onze zeilmakerij in Zuidbroek, dat binnen 50 minuten te bereiken is vanuit Meppel.

Onze zeilmakers ontvangen u hartelijk met een kop koffie en voorzien u graag van een gedegen advies. Mocht u het ontwerp van uw jachtinterieur al helemaal uitgedacht hebben, luisteren wij graag naar uw wensen. Het maar net waar u behoefte aan heeft! Kom gerust eens bij ons langs, of neem vandaag nog telefonisch contact op met onze zeilmakerij vanuit Meppel!

Veelzijdige zeilmakerij nabij Meppel

Onze zeilmakers vervaardigen al meer dan 50 jaar maatwerk zeilen, kappen en overige canvas producten voor jachten. Vandaar dat wij in Meppel en omgeving bekend staan als een ervaren en veelzijdige zeilmakerij. Bent u op zoek naar een maatwerk bootzeil, dat qua stof en kleur prachtig aansluit bij uw jacht, maar ook stevige en waterdichte eigenschappen kent, zodat u nog vele seizoenen zorgeloos kunt varen? 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een bootkap wilt laten maken, die aan al uw wensen voldoet, maar ook aansluit op de lijnen van uw jacht. Tevens houden onze zeilmakers rekening met de functionaliteit van de kap. Goed zicht is uiteraard noodzakelijk, evenals de hoogst mogelijke veiligheid, die geboden dient te worden tijdens te varen. Bel gerust vanuit Meppel naar onze zeilmakerij om een gedegen advies te ontvangen!

Onze zeilmakers helpen in graag verder nabij Meppel

Als zeilmakerij zijn wij gespecialiseerd in uiteenlopende canvas producten voor uw jacht. In de nabijheid van Meppel kunt u ons onder meer inschakelen voor:

  • Cabriokappen
  • Buiskappen
  • Afdekzeilen
  • Bimini’s
  • Stuurkleden
  • Winterkleed
  • Stoffering

Als u nog vragen heeft over onze producten of diensten, kunt u gerust telefonisch contact opnemen met onze zeilmakers door te bellen naar + 31 598 – 45 17 63!

Onze zeilmakers verzorgen uiteenlopende jachtreparaties

Naast maatwerk kappen, zeilen en overige canvasproducten kunt u ons ook inschakelen voor jachtreparaties. Uw jacht wordt 24/7 blootgesteld aan uiteenlopende weersinvloeden. Op de lange termijn leidt dat geheid tot vuil en schimmel. Vandaar dat het zaak is om regelmatig een zeilmakerij in te schakelen, die uw jacht vakkundig repareert nabij Meppel. 

Wij zorgen er onder meer voor dat losse naden en lekkages worden verholpen of voorkomen. Ons doel is dat uw maximaal van uw jacht kunt genieten. Schakel ons tijdig in voor een vrijblijvende jachtinspectie!

Grondige reiniging van uw kleden en kappen

Zijn uw kleden en kappen aan een grondige reiniging toe? Onze zeilmakers gaan graag voor u aan de slag! Het maakt niet uit of het exterieur of interieur betreft, wij gaan grondig te werk en zorgen ervoor dat alles professioneel gereinigd wordt. Impregneren valt overigens ook onder de reinigingswerkzaamheden. Hiermee zijn wij in staat om het materiaal waterdicht te maken en beter te beschermen tegen groene aanslag en schimmel. Bel ons vanuit Meppel voor meer informatie, of kom gerust eens langs in onze zeilmakerij!

Ook voor het stofferen van uw bekleding

Bent u op zoek naar een specialist voor het (her)stofferen van uw kussens, gordijnen en matrassen? U bent bij ons aan het juiste adres. In onze zeilmakerij nabij Meppel werken wij enkel met stoffen van hoge kwaliteit. Ook dient het materiaal een lange levensduur te hebben, omdat de stoffen veel in aanraking zullen komen met licht en water. Onze zeilmakers werken met uiterste precisie en gebruiken alleen het beste materiaal, zodat u nog vele jaren van uw goednieuwe jachtinterieur kunt genieten! 

Kom gerust eens langs in onze zeilmakerij nabij Meppel!

Heeft u al helemaal helder hoe uw jachtinterieur eruit moet komen te zien, of bent u misschien op zoek naar een gespecialiseerde zeilmakerij, die u van A tot Z kan ontzorgen? In beide gevallen helpen wij u graag verder! Met meer dan 50 jaar ervaring, hebben onze zeilmakers alle typen jachten voorbij zien komen en de meest uiteenlopende soorten kappen, zeilen en kleden op maat gemaakt. Kom gerust eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken!

Mocht u nog wat vragen hebben, die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen! Onze vakmannen staan u graag te woord en voorzien u van een gedegen advies, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u langskomt in onze zeilmakerij vanuit Meppel!

Contactformulier

Möchten Sie lieber telefonieren?

+31 598 - 45 17 63

Service

Montag
07.30 zu 16.00 uur
Dienstag
07.30 zu 16.00 uur
Mittwoch
07.30 zu 16.00 uur
Donnerstag
07.30 zu 16.00 uur
Freitag
07.30 zu 15.15 uur
Samstag
Nach Vereinbarung
Sonntag
Geschlossen

Ostern, fingsten, Weihnachten, und Neujahrgeschlossen, Himmelfahrtstag, 27. April (Tag des Königs)  und zwischen Weihnachten und am Jahrestag geschlossen.

Verkauf

Montag
09.00 zu 17.00 uur
Dienstag
09.00 zu 17.00 uur
Mittwoch
09.00 zu 17.00 uur
Donnerstag
09.00 zu 17.00 uur
Freitag
09.00 zu 17.00 uur
Samstag
09.00 zu 17.00 uur
Sonntag
Geschlossen

Geschlossen an Ostern, Pfingsten, Christi Himmelfahrt, 27. April (Königstag), Weihnachten und Weihnachten, Neujahr und 1. Januar.

Pedro-Boat