• Refit

    Refit

Refit jacht

Voor een refit van uw jacht bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij menig jacht refit verzorgd, waarin onder meer motorenrevisies, stoffering, scheepsbetimmering en zelfs complexe technische installaties werden meegenomen. Graag luisteren wij naar uw wensen en zorgen we ervoor dat uw jacht in oude glorie wordt hersteld!

‘Refit’ is overigens een veelgebruikte term, waar allerlei werkzaamheden onder vallen, zoals jachtonderhoud, revisies, opknapbeurten en renovaties. Schakel ons in voor de meest diverse werkzaamheden. Wij verrichten zowel kleine klussen als complete refits. Heeft u niet helemaal helder wat er allemaal moet gebeuren? Onze vakmannen voorzien u graag van een gedegen advies. Vervolgens kan de refit van uw jacht professioneel door ons worden verzorgd!

Refit jacht – wij beheersen alle disciplines

Al vele decennia ontvangen wij jachtliefhebbers van heinde en verre. Vandaar dat wij gespecialiseerd zijn geraakt in alle soorten jacht refits. Zo verzorgen wij onder meer:

• Motorenrevisies
• Schilderwerk
• Scheepsbetimmering
• Stoffering
• Geavanceerde technische installaties
• Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden
• Cabriokappen, relingkleden en zeilen

Waar u ons ook voor wilt inschakelen, wij ontzorgen u graag van A tot Z. Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijke zorg en deskundig! Heeft u nog vragen, of wilt u misschien een vrijblijvende offerte aanvragen voor het refitten van uw jacht? Vul dan gerust het onderstaande contactformulier in! Onze specialisten komen hier spoedig op terug.

Uw jacht in oude glorie hersteld met professionele refit

Door ons tijdig in te schakelen voor de refit van uw jacht zorgen wij ervoor dat de waarde van uw jacht behouden blijft. Verouderde en beschadigde onderdelen worden vervangen; laat het nieuwe vaarseizoen maar komen. Tevens zorgt een refit voor een verhoogd vaarplezier.

Alles is prachtig vernieuwd, terwijl uw jacht haar klassieke charme behoudt. Onze vakmannen leggen moeiteloos een brug tussen modern comfort en een klassiek, nautisch ontwerp. Mocht u voorkeur uitgaan naar een uniek ontwerp, ontzorgen wij u daar graag in. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken!

Is mijn boot aan een refit toe?

Vaak stellen klanten ons de vraag of hun jacht aan een refit toe is. Vandaar dat hieronder een lijst van verschijnselen volgt. Herkent u één of meerdere verschijnselen? Dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd voor een refit.

• Uw motor heeft betere tijden gekend
• Stoffering laat los; kussens zijn versleten
• Ontstaan roest en oxidatievorming
• Kleur van uw jacht is wat vervaagd

Bovenstaande lijst is uiteraard incompleet. U kunt talloze indicatoren gebruiken om te bepalen of uw jacht aan een refit toe is. Voor meer informatie raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen.

Uw jacht laten refitten bij Pedro Boat

Bent u erover uit en wilt u ons inschakelen voor het refitten van uw jacht of boot? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk te vullen. Onze specialisten bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Mocht u nog vragen hebben, waar u na het lezen nog geen antwoord op heeft gekregen, schroom dan niet om te bellen. Wij staan u graag te woord en adviseren u vrijblijvend over de vervolgstappen, alvorens u ons inschakelt voor de refit van uw jacht!

Snel navigeren

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat