Boot refit

Door de jaren heen hebben wij menig boot refit verzorgd, waarin onder meer motorenrevisies, stoffering, scheepsbetimmering, schilderwerkzaamheden, overspuiten van complete boten en zelfs complexe technische installaties werden meegenomen. Graag luisteren wij naar uw wensen en zorgen we ervoor dat uw jacht in oude glorie wordt hersteld!

Wat houdt een refit van uw boot precies in?

Wat is dat nou eigenlijk precies een refit van uw boot? ‘Refit’ is een veelgebruikte term in de jachtbouw. Refit kan vanuit het Engels vertaald worden naar ‘herstel’. Een bootrefit omvat allerlei werkzaamheden die bedoeld zijn om uw boot te vernieuwen.

Onder een boot refit vallen allerlei werkzaamheden zoals het vervangen van technische installaties, het installeren van nieuwe apparatuur, schilderwerkzaamheden, overspuiten van een boot of bijvoorbeeld het reviseren of zelfs het vervangen van de motor. Ook andere onderdelen van uw boot kunnen worden vervangen of gerepareerd. Denk hierbij aan ramen, het dek, het relingwerk, de scheepsbetimmering, de ramen of de luiken.

En tot slot worden ook veel van de werkzaamheden van een bootrefit in de zeilmakerij uitgevoerd. Dit gaat vaak om het restaureren of vervangen van de stoffering, bekleding en zeilen. Deze esthetische aspecten zijn voor booteigenaren vaak ook niet onbelangrijk en kunnen zorgen voor een compleet nieuwe look van het interieur. Door middel van een goed verzorgde refit, kunt u weer jaren genieten van een zo goed als nieuwe boot!

Pedro-3734_hoog

Refit boot – wij beheersen alle disciplines

U kunt bij ons terecht voor een complete refit van uw boot of slechts een klein onderdeel. Al vele decennia ontvangen wij bootliefhebbers van heinde en verre. Vandaar dat wij gespecialiseerd zijn geraakt in alle soorten boot refits.

Waar u ons ook voor wilt inschakelen, wij ontzorgen u graag van A tot Z. Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijke zorg en deskundig! Heeft u nog vragen, of wilt u misschien een vrijblijvende offerte aanvragen voor het refitten van uw jacht? Vul dan gerust het onderstaande contactformulier in! Onze specialisten komen hier spoedig op terug.

Heeft u niet helemaal helder wat er allemaal moet gebeuren? Onze vakmannen voorzien u graag van een gedegen advies. Vervolgens kan de refit van uw boot professioneel door ons worden verzorgd!

Een goede boot refit vraagt om specialistische kennis

In tegenstelling tot nieuwbouwschepen vraagt een boot refit om specialistische kennis om bestaande bouw aan te passen of te vervangen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Tijdens een refit wordt uw boot gecontroleerd op technische en esthetische aspecten en gebreken.

Verouderde of versleten onderdelen dienen worden te vervangen zonder dat de functionaliteit verslechtert. Het doel is om de kwaliteit van de onderdelen van uw boot te behouden of zelfs te verbeteren. Onderdelen die worden vervangen moeten vakkundig worden gedemonteerd en verwijderd. Het installeren van nieuwe onderdelen van een boot kan vragen om zeer specialistische kennis.

De vakmannen van Pedro Boat hebben deze kennis in huis en zullen u te allen tijde op de hoogte houden van de status van uw boot. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat u wilt vervangen en wat u wilt behouden en kunt u na de refit van uw boot weer genieten van vele jaren vaarplezier.