Boot reparatie & onderhoud

Boot reparatie en onderhoud

Boot reparatie is helaas niet altijd te voorkomen. Wel kunt u door middel van regelmatig boot onderhoud de frequentie van eventuele reparaties verminderen. Onze deskundige medewerkers voeren zowel boot reparatie als onderhoud uit. Dankzij een snelle en goede service zorgen ze dat u weer snel kunt genieten van uw boot. Onze vakmannen helpen u graag verder met de gepast boot reparatie of onderhoud in onze werf en indien nodig op locatie!

Snel weer varen met de bootservice van Pedro-Boat

Wij begrijpen heel goed dat u (vooral wanneer u geniet van uw vaarvakantie) niet weken wilt wachten op het laten uitvoeren van de boot reparatie. De pechdiensten kunnen u misschien wel voorzien van noodhulp, zodat u uw reis kunt voortzetten, maar dat doet u natuurlijk het liefst met een gerust gevoel op uw eigen schip. 

Bij Pedro-Boat doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk verder te laten kunt genieten. In de meeste gevallen is uw boot binnen 24 uur gerepareerd! Hieronder leest u hoe wij precies te werk gaan.

Pedro-4677_hoog

Hoe ziet onze reparatieservice eruit?

Indien mogelijk vaart u uw schip naar de werf, zo niet dan wordt het gehaald. U gaat mee naar de werf en daar wordt de oorzaak van uw noodgedwongen vakantieonderbreking vastgesteld. De vakmannen van Pedro-Boat zorgen ervoor dat u binnen een mum van tijd de Zuidbroekse haven weer uitvaart! Zo voorkomt u veel ergernissen!

Bel met het Pedro-team om te overleggen wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn voor deze reparatie service via telefoonnummer +31 598 – 45 17 63. Deze garantie en reparatie service zijn natuurlijk ook van toepassing op bootbezitters die niet een volledige vakantie maar een dagtocht of weekendtocht willen gaan maken.

Pedro-4032_hoog

Periodiek boot onderhoud - Pedro Approved

Naast individuele boot reparatie en onderhoud bieden wij ook een periodiek en allesomvattend onderhoudspakket aan. U kunt dit vergelijken met de APK voor een auto. Hierin worden alle aspecten van uw boot gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Zijn alle onderdelen in orde? Dan wordt uw boot voorzien van een Pedro-Approved keurmerk en kunt u met een gerust hart het water op.

Dankzij een snelle en goede service zorgen ze dat u zo snel als mogelijk weer kunt genieten van uw boot. Onze vakmannen helpen u graag verder met boot onderhoud in onze werf en indien nodig op locatie.

Door periodiek boot onderhoud te laten uitvoeren door de vakmensen van Pedro-Boat, garanderen wij u zorgeloos vaarplezier. Zoals bij alle motorvoertuigen
verouderen onderdelen, verslijten ze of kunnen ze door sommige omstandigheden zelfs beschadigd raken. Voorkom daarom onnodige reparaties aan uw boot en kies voor periodiek boot onderhoud.

Scheepsreparatie op locatie

In sommige gevallen is het niet mogelijk om naar de scheepswerf in Zuidbroek te varen en moeten wij de scheepsreparatie op locatie uitvoeren. Afhankelijk van de geleden schade of het mankement kunnen wij u ook op locatie verder helpen. Op deze manier kunt u snel weer met een gerust hart verder varen.

Ons mobiele service team kan u op locatie onder andere helpen met de volgende werkzaamheden:

 • Verhelpen van storingen;
 • Reparaties van verschillende type motoren;
 • Reparaties scheepssystemen (sanitair, electra, accu’s etc.).

Afhankelijk van de situatie zal er een inschatting gemaakt moeten worden of het verstandig is om naar de Pedro werf te komen of dat wij u op locatie verder kunnen helpen. Heeft u last van schade of een mankement en wilt u z.s.m. geholpen worden? Neem dan nu contact op voor een snelle boot reparatie van hoge kwaliteit.

Voorbeelden van bootonderhoud door Pedro Boat

Onze vakmannen voeren diverse onderhoudswerkzaamheden uit. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Reparaties scheepssystemen (sanitair, electra, accu’s etc.).
 • Periodieke onderhoudsbeurt;
 • Klein onderhoud;
 • Technische inspectie;
 • Vaarklaar maken van de boot  (motorinspectie etc.);
 • Antifouling aanbrengen;
 • Volledige poetsbeurt;
 • Opnieuw plaatsen van de ramen;
 • Plaatsen van schroefassen & schroeven;
 • Reparaties door middel van scheepsbetimmering en/of laswerk;
 • Modificaties en reconstructies;
 • Het verwijderen en herstellen van krassen en beschadigingen.

Staat het gewenste jacht onderhoud er niet tussen? Neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Boot onderhoud en reparatie van hoge kwaliteit

Bij Pedro-Boat weet u zeker dat er kwaliteit geleverd wordt. Ongeacht welke werkzaamheden u door ons laat uitvoeren, onze vakmannen zijn uiterst deskundig en zorgen dat u weer met een gerust hart het water op kan.

De meeste bedrijven hanteren een grensgebied. Wij kunnen dankzij onze mobiele servicemonteurs reizen stad en land af en gaan daar waar wij worden ingeschakeld voor het uitvoeren van boot reparatie of onderhoud.