Veelgestelde vragen

Wij hebben geen Pedro, maar willen wel groot onderhoud aan onze boot laten plegen. Kunt u dit ook doen voor andere boten?

Pedro-Boat heeft vakmensen in dienst op elk gebied van de jachtbouw, van staalbewerkers tot schilders, timmerlieden en monteurs. Er zijn maar weinig onderhoudswerkzaamheden die wij niet aan kunnen, ook van andere merken en type boten.

Ik zoek een plek om mijn boot te stallen. Kan dat ook bij Pedro-Boat?

Speciaal hiervoor hebben wij een grote hal beschikbaar. Hier kunnen schepen in van maximaal 35 ton. De kosten hiervoor zijn verrassend laag. De tarieven vindt u terug op deze site.

Kan ik in de winter aan mijn boot klussen in de winterstallinghal?

Helaas niet, in verband van de veiligheid en de mogelijkheid van beschadiging van andere boten. Wij bieden wel de mogelijkheid om zelf te klussen aan uw boot. U kunt hiervoor een (gedeelte van een) loods huren.

Mijn boot heeft een nieuwe laklaag nodig. Kan Pedro-Boat dat verzorgen?

Ja, wij hebben een moderne spuitcabine waar we dit soort werkzaamheden uitvoeren. Ook kunnen we ervoor zorgen dat uw boot vooraf wordt gestraald.

De indeling van mijn boot voldoet niet meer. Kunt u een nieuwe indeling in mijn boot maken?

Ja, wij doen ook aan verbouwen van bootinterieurs. In overleg met u kijken wij wat er mogelijk is.

Mijn cabriokap en relingkleed van mijn Pedro zijn toe aan vernieuwing. Kunt u dit uit voorraad leveren?

Wij kunnen u een nieuwe cabriokap en relingkleed voor uw boot leveren. Deze worden echter op maat gemaakt en hebben wij niet op voorraad. U zult ons dus met uw boot moeten bezoeken, zodat wij de maten kunnen opnemen. Dit geldt niet alleen voor Pedro’s, maar ook voor andere boten. Bij Pedro’s bestaat ook de mogelijkheid om het bouwnummer door te geven of om de kap op te sturen, maar dat geeft minder garantie voor een perfect eindresultaat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De bekleding van mijn boot is versleten. Kunt u hiervoor nieuwe leveren?

Ja, wij hebben een speciale afdeling voor het maken van bekleding en gordijnen. Ook hier kunt u bij ons terecht met uw boot, zodat wij de maten kunnen nemen. Nieuwe gordijnen en bekleding geven de boot vaak al snel een compleet nieuwe aanblik.

Ik kan een boot kopen die door de verkoper wordt aangeboden als Pedro. Hoe herken ik een Pedro?

Een Pedro is altijd voorzien van een bouwnummer. U kunt dit bouwnummer vinden op de kiel en op het bouwnummerplaatje in de boot. Neem voor de zekerheid contact met ons op wanneer u twijfelt.

De motor van mijn boot heeft een revisie nodig. Kunt u dit ook doen?

Ja, onze monteurs kunnen vrijwel ieder merk motor reviseren. Zowel dieselmotoren als benzinemotoren.

Geen antwoord kunnen krijgen op uw vraag?

Voor overige vragen neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!