Winterstalling boot

Bent u op zoek naar een winterstalling voor uw boot? Bij Pedro-Boat bieden wij verschillende mogelijkheden om uw boot te stallen. Wij zijn specialist in het onderhouden en stallen van boten. Lees hieronder alles over de mogelijkheden, voordelen en kosten voor de winterstalling van uw boot.

Wij bieden een allround pakket voor de winterstalling:

Wij kranen de boot voor u in en uit het water (tot 35 ton).
Spuiten het onderwaterschip af.
Dragen zorg voor het intern transport met onze eigen hydraulische botenwagen. Uw schip wordt geplaatst op een professionele bok. In het voorjaar zullen wij de boot (inclusief eventuele reparaties) schoon opleveren op de afgesproken datum, zodat u zorgeloos aan uw vaarseizoen kunt beginnen. Wij werken uitsluitend met geschoold personeel en onze kraan wordt jaarlijks gekeurd.

IMG_5156

Allround pakket voor de winterstalling

Wij bieden een allround pakket voor de winterstalling:

 • Wij kranen de boot voor u in en uit het water (tot 35 ton).
 • Spuiten het onderwaterschip af.
 • Dragen zorg voor het intern transport met onze eigen hydraulische botenwagen.
 • Uw schip wordt geplaatst op een professionele bok.
 • In het voorjaar zullen wij de boot (inclusief eventuele reparaties) schoon opleveren op de afgesproken datum, zodat u zorgeloos aan uw vaarseizoen kunt beginnen.
 • Wij werken uitsluitend met geschoold personeel en onze kraan wordt jaarlijks gekeurd.
 • Uw schip wordt van buiten gereinigd, vervoerd, gestald en op verzoek gereparareerd zonder dat u er omkijken naar heeft.
 • Wij zijn van mening dat u niet gebaat bent bij vijf verschillende rekeningen, vandaar dat wij hebben gekozen voor een all-in prijs. 

Laat de prijsstelling dus niet uw enige leidraad zijn bij de keuze voor een stallingsplek. Al lijkt het elders goedkoper, alle rekeningen achteraf kunnen u een behoorlijk onaangename verrassing bezorgen. Bokhuur en milieutoeslag worden bijvoorbeeld vaak per vierkante meter achteraf in rekening gebracht, bij ons is deze toeslag reeds verwerkt in de totaalprijs.

Klik hier om direct uw stallingsprijs te berekenen en online uw plek te reserveren

Regels ter bescherming van uw kostbaar bezit

 • Alle gasflessen moeten uit uw boot gehaald zijn ten tijde van de stalling.
 • Alle accu’s dienen te zijn losgekoppeld.
 • Diesel- en benzinemotoren worden apart van elkaar gestald. Dit in het kader van de brandveiligheid.
 • In verband met overlast in de vorm van stof en schade is het in de stallingshal niet toegestaan om te klussen aan het schip. Er is wel een speciale loods (inclusief stroom en verwarming) beschikbaar, die gehuurd kan worden wanneer u zelf graag werkzaamheden aan uw boot wilt verrichten.

Waarom een winterstalling voor uw boot belangrijk is

Het is zaak om de winterstalling voor uw boot tijdig te regelen. Een ijslaag kan namelijk snel ontstaan, met als gevolg dat de romp van uw boot beschadigd kan raken. Dit is onnodig en de reparatie van langdurige blootstelling aan zware weersomstandigheden kan behoorlijk kostbaar zijn. Zonder winterstalling wordt uw boot maandenlang blootgesteld aan de weersomstandigheden zoals kou, wind en regen. Hierdoor kunt u geconfronteerd worden met schade zoals een kapotte cabriokap, vorstschade of dat uw boot beschadigd tijdens bijvoorbeeld een storm.

Bovendien dient uw boot ’s winters beschermd te worden tegen schade door het toedoen van anderen zoals bijvoorbeeld diefstal, vernieling en aanvaringen. Wanneer u een veilige winterstalling voor uw boot regelt, kunnen andere mensen hier niet bij.

Bootstalling gezocht? Dit zijn de mogelijkheden!

Bent u op zoek naar een bootstalling maar twijfelt u over welke vorm het beste bij u past? We leggen hieronder de verschillende opties voor u uit. Iedere soort stalling heeft voor- en nadelen. Als specialist in winterstalling voor boten bieden wij drie opties:

 • De eerste optie is om uw boot in onze haven te stallen.
 • Ook kunt u kiezen voor ons verharde, beveiligde en omheinde buitenterrein.
 • Wij zetten uw boot op een bok, met als bijkomend voordeel dat onze vakmannen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunnen verrichten.
 • Tot slot kunt u uw boot in één van onze overdekte en verwarmde winterstallingshallen stallen.
 • Deze winterstallingen worden de hele winter verwarmd. Het gevolg is dat we de ideale temperatuur voor uw boot kunnen creëren en zaken zoals schimmel voorkomen.

Bent u zelf niet in staat om uw boot naar de werf te varen? Wij beschikken over een eigen transportservice en kunnen uw boot zowel over de weg als over het water vervoeren. Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie over onze bootstalling!

Voordelen van onze botenstalling

Uw boot stallen in onze botenstalling heeft verschillende voordelen. Bij ons is het mogelijk om uw boot gedurende de wintermaanden zowel binnen als buiten te stallen. Verdere voordelen van onze winterstalling zijn:

 • Ons terrein is afgesloten, verlicht en beveiligd.
 • De oppervlakte van onze werf betreft 40.000m2.
 • Mogelijk om uw boot zowel binnen als buiten te stallen.
 • Geïsoleerde en verwarmde winterstallingshallen hebben een ideale temperatuur voor boten en voorkomen schimmelvorming.
 • Maak gebruik van onze transportservice, zowel over de weg als over het water.
 • Gespecialiseerd in winterstalling.
 • U kunt tijdens de winterstalling werkzaamheden aan uw boot uit laten voeren door ons vakkundige personeel.

Dus bent u op zoek naar een veilige plek om uw boot tijdens de wintermaanden te stallen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van onze botenstalling te bespreken.

Boot stalling kosten

Wilt u eerst geïnformeerd worden over de boot stalling kosten die horen bij de winterstalling van uw boot? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Naast een gerichte prijsindicatie ontvangt u zo nodig ook meer informatie over de factoren die bepalend voor de totstandkoming van de kosten voor boot stalling. Klik hier om direct uw stallingsprijs te berekenen en online uw plek te reserveren.

 

Wij verzorgen graag winterstalling voor uw boot

Bent u aan het einde van het vaarseizoen en zoekt u een veilige winterstalling voor uw boot? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet weet welk type stalling voor u het beste is. Graag beantwoorden wij al uw vragen en voorzien wij u van een gedegen advies, zodat u helder heeft waarom wij dé ideale winterstalling voor uw boot hebben!

Stallingsformulier

Prijsberekening

Stalling in de verwarmde hal tijdens winterseizoen (€ 45,- p/m²) met een minimumbedrag van € 750,00 (prijs is inclusief kraankosten, hogedrukreiniging onderwaterschip en bokhuur. Drinkwatersysteem en motor hoeven niet winterklaar gemaakt te worden.) Stalling op de wal tijdens winterseizoen (€ 32,00 p/m²) met een minimumbedrag van € 650,00 (prijs is inclusief kraankosten, hogedrukreiniging onderwaterschip en bokhuur) Stalling in de haven tijdens winterseizoen (€ 100,00 p/strekkende meter) met een minimumbedrag van € 650,00