Zeilmakerij Coevorden

Coevorden

Op zoek naar een zeilmakerij in Coevorden? Pedro Boat is al meer dan 50 jaar dé zeilmakerij in de omgeving. Onze vakmannen tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren zeilen, kappen en canvas producten. Wat u ook ontworpen en gemonteerd wilt hebben, onze zeilmakers maken het voor u op maat.

Onze werkplaats staat in Zuidbroek, dat binnen 45 minuten te bereiken is vanuit Coevorden. Wij ontvangen u hartelijk met een kop koffie en voorzien u zo nodig van een deskundig, vrijblijvend advies. Mocht u nog brandende vragen hebben, kunt u gerust naar onze zeilmakerij bellen vanuit Coevorden.

Contact opnemen

model_images-1_264

Dé zeilmakerij in Coevorden en omgeving

Al meer dan 50 jaar krijgen wij met regelmaat klanten over de vloer uit Coevorden en omgeving. Onze zeilmakerij staat bekend om de maatwerkoplossingen die wij bieden en de kwalitatieve materialen die wij gebruiken. Graag denken wij met u in mogelijkheden. Heeft u specifieke voorkeuren qua kleur, design en materialen? De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Onze ontwerpers helpen u aan een ontwerp dat prachtig samengaat met zowel uw interieur als exterieur, zodat u tijdloos kunt genieten.

Daarnaast werken wij enkel met kwaliteitsmaterialen. Uw kappen, kleden en zeilen komen dag en nacht in aanraking met water, licht en de gebruikelijke weersinvloeden. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, bent u er zeker van dat u nog vele seizoenen zorgeloos kunt varen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u gerust met één van onze zeilmakers bellen vanuit Coevorden!

Onze zeilmakers maken het graag voor u nabij Coevorden

Door de jaren heen hebben onze zeilmakers zich breed kunnen specialiseren. Vandaar dat wij vandaag de dag nagenoeg alles op maat kunnen maken nabij Coevorden.

  • Cabriokappen
  • Buiskappen
  • Afdekzeilen
  • Bimini’s
  • Stuurkleden
  • Winterkleden
  • Stoffering

Heeft u nog specifieke vragen over onze diensten, of wilt u ons inschakelen voor een jachtinspectie? Graag gaan wij met u in gesprek en informeren wij u over de mogelijkheden.

Schakel ons in voor reparatie- en reinigingswerkzaamheden

Uw jacht dient om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt te krijgen. Het exterieur is namelijk dag en nacht in contact met uiteenlopende weersinvloeden, wat op de lange termijn leidt tot bijvoorbeeld losse naden en lekkages. Het streven moet natuurlijk zijn om preventief op te treden, maar vaak is het toch lastig om dergelijke situaties te voorkomen. Schakel ons in voor een vrijblijvende jachtinspectie, die eventueel opgevolgd kan worden door een vakkundige reparatie. Voorkom verdere schade en neem vandaag nog contact op met onze zeilmakers nabij Coevorden.

Ook als het om reinigingswerkzaamheden gaat is het raadzaam om ons regelmatig in te schakelen. Onze vakmannen zorgen er in onze zeilmakerij voor dat vuil en schimmel efficiënt en vakkundig worden verholpen. Tot slot wordt het materiaal geïmpregneerd, wat inhoudt dat u nog vele jaren van de waterafstotende, waterbestendige en schimmelwerende eigenschappen kunt profiteren. Bel ons om de vervolgstappen te bespreken, of laat ons u van een vrijblijvend advies voorzien.

bewerkt

Ook voor het stofferen van kussens, gordijnen en matrassen

Als zeilmakerij hebben wij ons breed gespecialiseerd. Vandaar dat u ons ook kunt inschakelen voor het (her)stofferen van kussens, gordijnen en matrassen. Wij werken enkel met hoogwaardig materiaal, waardoor u nog vele seizoenen van uw interieur én exterieur kunt genieten.

Heeft u de kleuren en designs al helemaal uitgedacht? Graag gaan wij met u in gesprek en luisteren wij naar uw wensen. Wilt u zich volledig laten ontzorgen door onze ontwerpers? Ook dat is mogelijk. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Onze zeilmakers zorgen er in alle gevallen voor dat de ontwerpen prachtig aansluiten op uw interieur én exterieur.

De mogelijkheden qua kleuren, stoffen en designs zijn overigens nagenoeg eindeloos. Bel naar onze zeilmakerij nabij Coevorden voor meer informatie!

Kom langs in onze zeilmakerij nabij Coevorden

Bent u er al over uit en wilt u ons inschakelen voor het ontwerpen en monteren van maatwerk kappen, kleden of zeilen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contactformulier. Wij voorzien u spoedig van een gerichte prijsindicatie, zodat wij u precies weet waar u aan toe bent.

Mocht u nog een brandende vraag hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Graag staan wij u te woord en voorzien wij u van een gedegen advies, zodat u volledig geïnformeerd bent, voordat u onze zeilmakerij bezoekt vanuit Coevorden.

Contact opnemen

Meer informatie