Zeilmakerij Delfzijl

Delfzijl

Pedro-Boat is al meer dan 50 jaar werkzaam als zeilmakerij nabij Delfzijl. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere het op maat maken van bimini’s, cabrio- en buiskappen, relingkleden en winterkleden. Op slechts 20 minuten afstand van Delfzijl zit onze zeilmakerij.

Wij staan alom bekend om ons vakkundige maatwerk van superieure kwaliteit. Wij hebben liefde voor de ambacht en oog voor detail. Daarom werken wij alleen met de beste materialen. Wij hechten veel waarde aan de naadloze aansluiting van een kleed of kap aan het interieur van een jacht.

Dit wilt u toch ook? Vraag bij interesse een vrijblijvende offerte aan en bekijk uw mogelijkheden. Dat kan via het onderstaande contactformulier. Ook kunt u onze zeilmakerij bij Delfzijl telefonisch bereiken.

Contact opnemen

model_images-1_264

Voor al uw wensen kiest u Pedro-Boat als zeilmakerij nabij Delfzijl

Al meer dan 50 jaar zijn wij dé zeilmakerij nabij Delfzijl. Wij hebben ons door de jaren heen in diverse werkzaamheden van de zeilmakerij gespecialiseerd. Bij ons kunt u terecht voor het volgende:

  • Bimini’s
  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Winterkleed
  • Stoffering
  • Stuurkleden
  • Afdekzeilen

Mocht er iets nog niet bij staan waar u wel naar op zoek bent, dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen. Wij doen er alles aan om het toch voor u op maat te kunnen maken in onze zeilmakerij nabij Delfzijl.

Vakkundig maatwerk door onze zeilmakers bij Delfzijl

Wij onderscheiden ons door zeer vakkundig maatwerk te leveren. Wij vinden namelijk dat elke jacht uniek is en uniek moet blijven. Daarom maken onze zeilmakers bij Delfzijl alles speciaal voor elke boot op maat. Wat betreft designs, materialen en kleuren kunt u al uw wensen aan ons voorleggen, waarna we alle mogelijkheden graag met u bespreken. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat het maatwerk dat wij leveren naadloos aansluit op uw verwachtingen.

Ons maatwerk kunnen wij in hoogwaardige kwaliteit leveren door gebruik te maken innovatieve technieken, gecombineerd de klassieke ambacht van de zeilmakerij. Wij vinden het belangrijk dat onze kappen, zeilen en kleden perfect op het interieur van uw jacht aansluiten. Zo tillen wij in onze zeilmakerij nabij Delfzijl de uitstraling van uw boot naar een hoger niveau.

Wij staan voor u klaar: ook beschikbaar voor reiniging en reparatie

Wilt u ook alles uit uw excentrieke jacht halen? Zorg dan dat u deze, samen met alle componenten, goed blijft onderhouden. Ook hiervoor staat Pedro-Boat wederom voor u klaar. In onze zeilmakerij bij Delfzijl kunt u uw kleden, zeilen en kappen laten reinigen en impregneren. Bij ons werkt zeer vakkundig personeel dat altijd met uiterste precisie werkt voor het beste resultaat.

Ook wanneer uw onderdelen zijn beschadigd kunt u deze bij ons laten repareren door onze zeilmakers. Het belangrijkste is om preventief op te treden, maar sommige situaties zijn natuurlijk niet te voorzien. De materialen van een jacht zijn namelijk niet volledig bestand tegen de weersomstandigheden waarmee deze te maken krijgen. Hier dient dan ook altijd rekening mee gehouden te worden. Zorg er daarom voor dat u ons op tijd inschakelt om materialen te repareren ter voorkoming van grotere schade.

bewerkt

Jachtstoffering nodig? Dat kan bij onze zeilmakerij

Naast vakkundig maatwerk voor de buitenkant van u boot, kunnen wij u ook helpen wanneer uw stoffering aan vervanging toe is. In onze zeilmakerij in de buurt van Delfzijl kunnen wij onder andere kussens, matrassen of gordijnen opnieuw stofferen. Ook de jachtstoffering vraagt om uiterste precisie en vakkundig maatwerk. Onze experts hebben bovendien een uitstekend oog voor stijlvol interieur, waardoor alle materialen altijd perfect bij elkaar zullen passen.

Pedro-Boat is uw zeilmakerij nabij Delfzijl

Bent u voor uw jacht op zoek naar een cabriokap, buiskap, afdekzeil of bimini op maat? Dan kunt u te allen tijde terecht bij Pedro-Boat als uw zeilmaker. Zelfs wanneer u op zoek bent naar iets specifieks of een ander type kap of kleed staan wij voor u klaar. Door middel van het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Graag lichten onze zeilmakers de offerte toe en bespreken zij alle mogelijkheden.

Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen wanneer u nog vragen heeft voor onze experts. Wij informeren u graag, voordat u langskomt in onze zeilmakerij nabij Delfzijl.

Contact opnemen

Meer informatie