• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Drachten

Wij zijn al meer dan 50 jaar dé zeilmakerij in de nabijheid van Drachten. Bij Pedro Boat tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren wij maatwerk kappen, kleden en zeilen. Vakkundig maatwerk en superieure kwaliteit is wat u van onze zeilmakers kunt verwachten. 

In onze zeilmakerij in Zuidbroek, die binnen 45 minuten te bereiken is vanuit Drachten, is een ervaren team zeilmakers werkzaam. Dagelijks worden hoogwaardige materialen gebruikt voor het vervaardigen van de mooiste cabriokappen, bimini’s en winterkleden. Tevens kunt u ons inschakelen voor reiniging- en renovatiewerkzaamheden, waarmee wij uw kappen en kleden naar nieuwstaat brengen. Bel ons gerust voor meer informatie, of kom langs in onze zeilmakerij nabij Drachten!

Al meer dan 50 jaar dé zeilmakerij nabij Drachten

Wij krijgen al meer dan 50 jaar jachtliefhebbers over de vloer vanuit Drachten en omgeving, die onze zeilmakers inschakelen voor maatwerk kappen, kleden en zeilen. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in uiteenlopende professies. Zo maken wij onder meer:

  • Cabriokappen
  • Stuurkleden
  • Buiskappen
  • Stoffering
  • Bimini’s
  • Winterkleden

Mocht wat u zoekt hier niet tussen staan, schroom dan niet om naar onze zeilmakerij te bellen. De kans is namelijk groot dat wij het voor u op maat kunnen maken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vragen via het contactformulier in te sturen. Wij doen ons best om hier spoedig op terug te komen. 

Onze zeilmakers maken het op maat in Drachten

Vele decennia aan ervaring leert ons dat elk jacht uniek is. Hetzelfde geldt voor een jachtinterieur. Zowel grote als kleine boten verdienen maximale aandacht en vereisen maatwerkoplossingen. Graag horen wij wat uw wensen en voorkeuren zijn qua kleuren, materialen en designs. 

In onze zeilmakerij nabij Drachten combineren wij uiterste precisie met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Het eindresultaat zijn maatwerk kappen, kleden en zeilen die naadloos aansluiten op het interieur van uw jacht; tijdloos genieten, ongeacht het seizoen en de weersvoorspellingen!

Ook reparatie- en reinigingswerkzaamheden

Ook voor het repareren en reinigen van uw kappen en kleden kunt u onze zeilmakerij bezoeken vanuit Drachten. Houd zowel exterieur als interieur op het hoogste niveau, door tijdig onze zeilmakers in te schakelen. Uw jacht wordt dag en nacht blootgesteld aan alle weeromstandigheden, maar ook schimmel en vuil. Wij zorgen ervoor dat alles vakkundig en efficiënt wordt gereinigd en gerepareerd. 

Wij raden u aan om preventief op te treden. Tóch zijn sommige situaties lastig te voorkomen. Lekkages en losse naden zijn hier goede voorbeelden van. In een dergelijke situatie is het zaak dat u tijdig contact met ons opneemt, zodat onze ervaren zeilmakers op korte termijn een grondige reparatie kunnen verzorgen. Mocht u twijfelen over de staat van uw jacht, raden wij u aan om vanuit Drachten te bellen naar onze zeilmakerij!

Schakel onze zeilmakers in voor een nieuwe stoffering

Zijn uw kussens versleten, heeft u nieuwe gordijnen nodig, of wilt u al een tijdje het interieur van uw jacht restylen, zodat alle elementen naadloos op elkaar aansluiten? Onze zeilmakers blazen uw jachtinterieur graag nieuw leven in! Wij denken met u mee over de kleuren, stoffen en designs. 

Mocht u volledig ontzorgd willen worden, is dat natuurlijk altijd een optie. Wij denken alles graag voor u uit en voorzien u van een gerichte kostenindicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bel naar onze zeilmakerij nabij Drachten om de mogelijkheden te bespreken, of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier!

Kom gerust eens langs in onze zeilmakerij nabij Drachten!

Wilt u zich informeren over de vervolgstappen en bent u benieuwd wat het u ongeveer gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Graag voorzien wij u van een gedegen advies en een gerichte kostenindicatie, vrijblijvend uiteraard!

Wilt u liever bij ons langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Wij ontvangen u hartelijk in onze zeilmakerij nabij Drachten!

Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat