• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Drenthe

Zoekt u een zeilmakerij in Drenthe? Als specialist in maatwerk kappen, kleden en zeilen ontzorgen wij u graag van A tot Z. Onze zeilmakers tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren. Alles wordt intern verzorgd in onze zeilmakerij in Zuidbroek, dat met 25 minuten vanuit Drenthe te bereiken is. Vandaar dat wij met elke klus de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. 

Heeft u alles al helemaal uitgedacht qua kleuren en design, of wilt u graag van een gedegen advies ontvangen? In beide gevallen helpen wij u graag verder. Meer dan 50 jaar aan ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze zeilmakers precies weten welke kleuren, stoffen en designs prachtig samengaan en tevens naadloos aansluiten op uw interieur. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken, of kom gerust eens langs in onze zeilmakerij nabij provincie Drenthe!

Dé zeilmakerij in de buurt van Drenthe

Wij bestaan al meer dan 50 jaar. Vandaar dat wij door de jaren heen de meest uiteenlopende typen kappen, kleden en zeilen hebben moeten ontworpen. Wat wij hebben geleerd is dat geen jacht hetzelfde is. Vaak is maatwerk vereist. Vandaar dat onze zeilmakers nabij Drenthe maatwerk stuurkleden, cabriokappen en bimini’s ontwerpen en monteren. 

Wat uw voorkeuren ook zijn qua stoffen en kleuren, de kans is groot dat onze zeilmakers het voor u kunnen ontwerpen. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. De vraag blijft of de gewenste kleuren mooi passen bij het huidige interieur en exterieur. Daar helpen wij u graag bij in onze zeilmakerij. Rekening wordt gehouden met diverse kleuren en items, maar ook met het geheel. Wij vakmannen zorgen voor een ontwerp op maat, waarmee zowel uw interieur als exterieur worden samengebracht tot één prachtig geheel, dat rust én luxe uitstraalt!

Onze zeilmakers nabij Drenthe bieden diverse diensten 

Als zeilmakerij nabij Drenthe staan wij bekend om ons brede dienstenpakket. Zo maken wij uiteenlopende typen kappen, zeilen en overige canvas producten. U schakelt ons onder meer in voor onderstaande diensten:

  • Buiskappen
  • Bimini’s
  • Cabriokappen
  • Afdekzeilen
  • Winterkleden
  • Stuurkleden
  • Stoffering

Het kan natuurlijk zo zijn dat u vragen heeft over de producten die wij maken en wat daarin de mogelijkheden zijn. Neem gerust telefonisch contact met ons op. Onze zeilmakers staan u graag te woord en voorzien u zo nodig van een vrijblijvend advies. 

Ook voor jachtstoffering

Uw matrassen, gordijnen en kussens dienen om de zoveel jaren ge(her)stoffeerd te worden. Wacht daar niet té lang mee; schakel ons tijdig in. Wij inspecteren de staat van de items, bieden een maatwerk advies qua kleuren, stoffen en design en voorzien u tevens van een gerichte kostenindicatie. U weet te allen tijde waar u aan toe bent. 

U volledig ontzorgen is ons doel, maar het is natuurlijk ook mogelijk om in overleg tot prachtige designs te komen. Onze zeilmakers luisteren altijd naar uw wensen en bespreken graag met u de mogelijkheden. Nadat u het ontwerp heeft geaccordeerd, zorgen onze vakmannen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt in onze zeilmakerij in de buurt van Drenthe. 

Specialist in reiniging en reparaties

Naast maatwerk kappen, kleden en jachtstoffering, ontzorgen wij u ook op het gebied van reiniging en reparaties. Ongeacht de staat van uw jacht, dienen reinigingswerkzaamheden regelmatig te worden verricht. Uw exterieur wordt namelijk 24/7 blootgesteld aan uiteenlopende weersinvloeden, die op de wat langere termijn schimmel en vuil te gevolg kunnen hebben. Schakel ons tijdig in voor een vrijblijvende inspectie, zodat wij efficiënt en vakkundig de probleemgebieden kunnen verhelpen. Neem vandaag nog contact op met onze zeilmakerij nabij Drenthe!

Ook is het zaak om regelmatig onderhoudswerkzaamheden te laten verrichten. Preventief optreden krijgt altijd de voorkeur. Sommige situaties zijn echter lastig te voorkomen. Denk aan losse naden en kleine lekkages, die zo snel mogelijk gerepareerd dienen te worden. Neem tijdig contact met ons op. Onze zeilmakers zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt gerepareerd en verdere schade wordt voorkomen.

Kom langs in onze zeilmakerij nabij Drenthe

Bent u er al over uit en wilt u onze zeilmakerij bezoeken? Wij verwelkomen u hartelijk met een kop koffie en gaan graag met u in gesprek. Het maakt niet uit of het gaat om een buiskap, of dat uw kussen en gordijnen ge(her)stoffeerd dienen te worden, onze zeilmakers zorgen voor een maatwerk ontwerp dat aan uw wensen en budget voldoet!

Heeft u nog wat vragen, die u eerst beantwoord wilt hebben? Stel ze gerust telefonisch. Onze vakmannen staan u graag te woord en voorzien u van een gedegen advies, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens u langs in onze zeilmakerij nabij Drenthe.

Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat