Zeilmakerij Emmen

Emmen

Op zoek naar een zeilmakerij in Emmen? Onze zeilmakers ontwerpen en monteren al vele decennia relingkleden, buiskappen en winterkleden. Onze zeilmakerij treft u in Zuidbroek, dat binnen 40 minuten vanuit Emmen te bereiken is. Maatwerk en een superieure kwaliteit is wat u van ons kunt verwachten.

Onze zeilmakers gebruiken enkel hoogwaardige materialen en luisteren graag naar uw wensen. Ook voorzien wij u van een gedegen advies omtrent kleuren, stoffen en designs, zodat alles prachtig met elkaar samengaat. Ga voor een eindresultaat waar u nog vele jaren van kunt genieten; neem vandaag nog contact op met onze zeilmakerij vanuit Emmen!

Contact opnemen

model_images-1_264

Veelzijdige zeilmakerij nabij Emmen

Wij tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren al bijna 50 jaar cabriokappen, relingskleden, winterkleden en meer. Door de jaren heen hebben wij geleerd dat maatwerk een vereiste is. Vandaar dat wij alles op maat maken in onze zeilmakerij nabij Emmen. Schakel ons in voor onder meer:

  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Stuurkleden
  • Bimini’s
  • Stoffering
  • Afdekzeilen
  • Winterkleden

Mocht u nog vragen hebben, of behoefte hebben aan het ontvangen van een gedegen advies, kunt u ons gerust bellen. Onze zeilmakers staan u graag telefonisch te woord en voorzien u zo nodig van een gedegen advies. Uiteraard is het ook mogelijk om onze zeilmakerij te bezoeken vanuit Emmen. Wij ontvangen u graag met een kop koffie!

Wij maken alles maat in onze zeilmakerij nabij Emmen

Vele decennia aan ervaring heeft ons geleerd dat elk jacht uniek is. Vandaar dat wij onze zeilmakers alles op maat maken. Alvorens wij aan de slag gaan, dient alles uitgedacht te worden. Welke materialen gaan we gebruiken? Hoe kunnen we, gezien het huidige interieur en exterieur, een esthetisch geheel creëren? Welke kleuren hebben uw voorkeur? Onze zeilmakers stellen gerichte vragen, waarna we aan de slag gaan in onze zeilmakerij nabij Emmen.

Wij verzorgen alles intern. Ons team tekent, knipt, ontwerpt, stikt én monteert. Vandaar dat wij te allen tijde een uitzonderlijk kwaliteitsniveau kunnen waarborgen. Heeft u nog vragen over ons productproces, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? In alle gevallen kunt u gerust telefonisch contact opnemen met onze zeilmakers vanuit Emmen!

Repareren en reinigen

Het exterieur van uw jacht wordt dag en nacht blootgesteld aan uiteenlopende weersomstandigheden. Reparatiewerkzaamheden dienen om reden regelmatig verricht te worden. Schakel hier een specialist voor in: Pedro Boat verricht al bijna 50 jaar grondige jachtreparaties. Losse naden en lekkages zijn veelvoorkomende problemen, die zo snel mogelijk verholpen dienen te worden. Onze zeilmakers gaan spoedig voor u aan de slag nabij Emmen. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende inspectie!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ons in wilt schakelen voor een grondige reiniging. Wij zijn u graag van dienst! Diverse weersinvloeden leiden op de lange termijn tot schimmel en vuil. Beide worden effectief verwijderd door onze vakmannen, die er ook voor zorgen dat het materiaal geïmpregneerd wordt. Het impregneermiddel biedt waterdichte eigenschappen en een betere bescherming tegen groene aanslag en schimmel. Voor vragen over onze diensten of middelen, kunt u ons bellen of berichten via het contactformulier!

bewerkt

Specialist in jachtstoffering

Mochten uw kussens, dekens, gordijnen of matrassen aan vervanging toe zijn, helpen wij u graag verder. Onze vakmannen (her)stofferen al vele jaren en werken enkel met hoogwaardig materiaal. Kwaliteitsmateriaal is een vereiste, omdat de stoffen regelmatig in aanraking komen met water en licht.

Het kan zo zijn dat de ontwerpen helemaal uitgedacht heeft. Graag luisteren naar uw wensen. Mocht u volledig ontzorgd willen worden, is dat uiteraard ook prima mogelijk. Onze vakmannen gaan graag met u in gesprek en zorgen voor een maatwerk ontwerp, dat aan zal sluiten op al uw wensen behoeften. Bel vandaag nog met onze zeilmakers vanuit Emmen voor meer informatie!

Al bijna 50 jaar dé zeilmakerij nabij Emmen

Wij staan al vele decennia bekend als dé zeilmakerij in Noord-Nederland. Bent u er al over uit en wilt u ons inschakelen voor een maatwerk buiskap, relingkleed of winterkleed? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of vul het onderstaande contactformulier in.

Heeft u nog vragen, die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Onze zeilmakers staan u graag telefonisch te woord en helpen u op weg, zodat u volledig geïnformeerd, voordat u onze zeilmakerij bezoekt vanuit Emmen.

Contact opnemen

Meer informatie