• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Farmsum

Op zoek naar een zeilmakerij in Farmsum? Welkom bij Pedro Boat: dé specialist op het gebied van maatwerk cabriokappen, winterkleden, biminitoppen, relingdoeken en meer. Onze zeilmakers hebben meer dan 50 jaar ervaring en staan bekend om hun vakmanschap en uitstekende service. 

Kom gerust eens langs in onze zeilmakerij in Zuidbroek, dat binnen 20 minuten met de auto te bereiken is vanuit Farmsum. Wij verwelkomen u met een kop koffie en voorzien u graag van een vrijblijvend advies. Mocht u nog brandende vragen hebben, die u eerst even telefonisch wilt stellen, kunt u gerust naar onze zeilmakerij bellen vanuit Farmsum!

Zeilmakerij Farmsum: breed gespecialiseerde zeilmakers

Vele decennia aan ervaring hebben als gevolg gehad dat wij ons breed hebben gespecialiseerd. Vandaar dat onze zeilmakers nagenoeg alles voor u op maat kunnen maken nabij Farmsum. Ook als u volledig ontzorgd wilt worden qua design, denken onze vakmannen graag de kleuren en stoffen voor u uit. Met gevoel voor design zorgen wij ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit en interieur én exterieur prachtig samengaan. 

Daarnaast wordt rekening gehouden met het feit dat uw jacht dag en nacht wordt blootgesteld aan uiteenlopende weersomstandigheden. Vandaar dat wij enkel hoogwaardig materiaal gebruiken dat weer en wind met gemak doorstaat. Alles wordt in onze zeilmakerij ontworpen en gemaakt. Mocht u nog vragen hebben, kunt ons gerust bellen vanuit Farmsum. 

Maatwerk kappen, kleden en zeilen nabij Farmsum

Het maakt niet uit of u ons in wilt schakelen voor een maatwerk buiskap, of geadviseerd wilt worden over nieuwe winterkleden en afdekzeilen, wij pakken het graag intern voor u op nabij Farmsum. Schakel ons onder meer in voor onderstaande:

  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Bimini’s
  • Winterkleden
  • Stoffering
  • Afdekzeilen
  • Stuurkleden

Zijn er nog specifieke vragen die u graag aan één van onze zeilmakers wilt stellen? Onze vakmannen staan u graag te woord en voorzien u vrijblijvend van een gedegen advies. Bel gerust!

Schakel ons ook in voor reiniging en reparatie

Ook als u uw jacht goed onderhoudt, dienen om de zoveel tijd reparatiewerkzaamheden verricht te worden. Door de constante blootstelling aan regen, wind en kou, ontstaan losse naden en lekkages. Ondanks dat voorkomen beter is dan genezen, kunnen dergelijke situaties soms niet voorkomen worden. Het is dan zaak om tijdig onze zeilmakers in te schakelen vanuit Farmsum. Wij zorgen ervoor dat uw jacht wordt geïnspecteerd en de reparatiewerkzaamheden efficiënt en vakkundig worden uitgevoerd. 

Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een professionele reiniging van uw jacht. Het feit dat uw jacht 24/7 wordt blootgesteld aan uiteenlopende weersinvloeden heeft als gevolg dat vuil en schimmel kunnen ontstaan. Een grondige reiniging is wat u van onze zeilmakers kunt verwachten. Vervolgens wordt het materiaal geïmpregneerd, wat de schimmelwerende en waterdichte eigenschappen van het materiaal bevordert. Mocht u benieuwd zijn naar de staat van uw jacht, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. 

Stofferen van gordijnen, matrassen en kussens

Wilt u ons inschakelen voor het (her)stofferen van kussens, gordijnen en matrassen? Ook dat is mogelijk. Onze zeilmakers gaan graag met u in gesprek. Heeft u de kleuren, stoffen en designs uitgedacht? Graag bespreken we de mogelijkheden met u. Mocht u volledig ontzorgd willen worden is dat natuurlijk ook mogelijk. 

Onze specialisten leveren prachtige ontwerpen aan, waarmee interieur én exterieur prachtig samengaan. Wij werken overigens enkel met kwaliteitsmaterialen. Vandaar dat u nog vele seizoenen optimaal van uw jacht kunt genieten! Benieuwd naar de mogelijkheden qua stoffen, kleuren en designs? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze zeilmakers vanuit Farmsum!

Pedro Boat: dé zeilmakerij nabij Farmsum

Bent u er al over uit en wilt u ons inschakelen voor maatwerk kappen, kleden of zeilen? Graag gaan wij met u in gesprek. Ook voor reinigings- of reparatiewerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zeilmakers zijn veelzijdig en zijn al vele decennia werkzaam, waardoor het hoogste kwaliteitsniveau te allen tijde wordt gewaarborgd. 

Heeft u nog een brandende vraag, die u ons graag wilt stellen? Bel dan gerust. Onze vakmannen staan u graag te woord en voorzien u zo nodig van een gedegen advies, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen, voordat u onze zeilmakers belt vanuit Farmsum.

Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat