• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Friesland

Wanneer u op zoek bent naar een zeilmakerij in Friesland, kunt u terecht bij Pedro-Boat. Inmiddels hebben wij meer dan 50 jaar ervaring en hebben ons gespecialiseerd in het maken van relingkleden, winterkleden, bimini’s, buis- en cabriokappen.

Wij vinden het zeer belangrijk dat elk detail perfect bij elkaar past, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in maatwerk. Bovendien onderscheiden wij ons door superieure kwaliteit te bieden. Dit doen we door gebruik te maken van enkel de beste materialen. Hierdoor kunt u nog generaties lang met uw prachtige jacht genieten van de ultieme ervaring op het water.

Bent u geïnteresseerd? U kunt in dat geval altijd vrijblijvend een offerte aanvragen door middel van het onderstaande contactformulier. Bovendien kunt u onze zeilmakerij vlakbij Friesland altijd telefonisch bereiken.

Schakel ons in als zeilmakerij in heel Friesland

Wij zijn al meer dan 50 jaar werkzaam als zeilmakerij nabij Friesland. Door deze jaren ervaring hebben wij onze werkzaamheden kunnen uitbreiden en hebben wij ons inmiddels gespecialiseerd in diverse professies. Zo kunt u ons voor het volgende inschakelen:

  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Stuurkleden
  • Afdekzeilen
  • Bimini’s
  • Stoffering
  • Winterkleed

Staat hier niet datgene tussen wat u zoekt? Dat is geen probleem. Neem telefonisch contact op en leg uw wensen aan ons voor. Wellicht kunnen we u toch verder helpen en dit voor u op maat maken in onze zeilmakerij bij Friesland

Op maat gemaakt door uw zeilmaker in Friesland

Elke boot is excentriek, dat is wat de jaren ervaring ons heeft geleerd. Zowel kleinere boten als grote jachten verdienen een extra stukje aandacht, daarom maken onze zeilmakers alles speciaal op maat. Ons vakkundig personeel bespreekt graag met u al uw wensen, zoals uw voorkeur voor kleuren, designs en materialen. Zo zorgen wij dat ons maatwerk perfect aansluit op uw verwachtingen.

Door de combinatie van de nieuwste en innovatieve oplossingen met de klassieke ambacht kunnen wij maatwerk bewerkstelligen van hoogwaardige kwaliteit. Wij fabriceren onder andere prachtige kappen, kleden en zeilen die het uiterlijk van uw jacht helemaal af maken. Bent u benieuwd naar wat er zoal mogelijk is? Vul dan het contactformulier in of bel naar onze zeilmakerij nabij Friesland.

Laat bij ons uw kleden, kappen en zeilen repareren of reinigen

Om uw prachtige jacht lang mee te laten gaan, is het van belang hem goed te onderhouden en schoon te houden. Dit geldt ook voor de kleden, kappen en zeilen. Naast het ontwerpen en produceren van de producten, kunt u ook bij onze zeilmakerij terecht voor het reinigen ervan. Bij ons werkt het beste vakkundige personeel, dat ervoor zorgt dat uw materialen zowel gereinigd als geïmpregneerd worden.

Daarbij staan wij ook voor u klaar bij reparatie van onderdelen of materialen. De zeilen en kappen van uw boot doorstaan veel verschillende weersomstandigheden, van hevige regenbuien tot een warme felle zon. Dit kan de materialen beschadigen, waardoor er een reparatie vereist is. U kunt hiervoor langskomen in onze zeilmakerij nabij Friesland.

Het is van belang ons als zeilmaker op tijd in te schakelen, zodat kleine beschadigingen of gebreken snel gerepareerd worden. Zo voorkomt u dat er grotere reparaties nodig zijn. Bent u benieuwd naar de staat van uw jacht? U kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvende inspectie!

Nieuwe stoffering nodig? Dat kan!

Niet alleen de buitenkant van uw boot kunnen wij voorzien van prachtig maatwerk, ook kunt u bij onze zeilmakerij nabij Friesland terecht voor het vervangen van de bekleding van bijvoorbeeld de kussens, matrassen of gordijnen. De zeilmakers hebben gevoel voor de mooiste designs en zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. Het stofferen van een jacht vergt deskundig maatwerk, ongeacht de grootte van uw jacht.

Dé zeilmakerij in Friesland is Pedro-Boat

Wilt u uw jacht voorzien van de expertise van Pedro-Boat? Wij leveren vakkundig en kwaliteits maatwerk voor bijvoorbeeld kleden, buiskappen, cabriokappen en bimini’s. Ook wanneer u zoekt naar een andere type of materiaal kunt u terecht bij Pedro-Boat. Vraag door middel van het contactformulier een vrijblijvende offerte aan en onze zeilmakers zullen het graag met u hebben over de vervolgstappen.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u onze experts ook telefonisch bereiken. Wij helpen u graag en kunnen u voorzien van deskundig advies over onze zeilmakerij nabij Friesland.

Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat