Zeilmakerij Groningen

Groningen

Bent u op zoek naar een zeilmakerij in Groningen? Wij zijn al 50 jaar een begrip in de regio. Onze vakmannen maken onder meer cabriokappen, buiskappen, bimini’s, relingkleden en winterkleden. Als zeilmaker zijn wij gevestigd in Zuidbroek, op een kleine 20 minuten rijden vanuit Groningen.

Kwaliteit en maatwerk is waar wij ons mee onderscheiden. Ieder kap of kleed dient naadloos aan te sluiten op het interieur en op de stijl van uw jacht. In onze zeilmakerij gebruiken wij enkel kwaliteitsmaterialen om dit te bewerkstelligen. Het resultaat is een prachtig jacht, waar u nog vele decennia zorgeloos mee kunt varen.
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om naar onze zeilmakerij in Groningen te bellen!

Contact opnemen

model_images-1_264

Al 50 jaar dé zeilmakerij in provincie Groningen

Wij zijn al vele decennia dé zeilmaker in regio Groningen. Gaandeweg hebben wij ons gespecialiseerd in uiteenlopende werkzaamheden. U schakelt ons onder meer in voor:

  • Cabriokappen
  • Buiskappen
  • Bimini’s
  • Stuurkleden
  • Afdekzeilen
  • Stoffering
  • Winterkleed

Mocht u nog ergens anders naar op zoek zijn, raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen met onze zeilmakerij. De kans is namelijk groot dat wij het tóch op maat voor u kunnen maken.

Onze zeilmakers maken het op maat in Groningen

Onze ruime ervaring leert ons dat elk jacht uniek is en maatwerk vereist. Vandaar dat onze zeilmakers graag met u in gesprek gaan en naar uw wensen luisteren. Geef ons uw voorkeuren door qua kleur, materiaal en design, zodat wij u van een gericht advies kunnen voorzien.

Wij combineren de nieuwste techniek met klassieke ambacht en leveren maatwerk kleden, zeilen en kappen, die uw jachtinterieur naar een hoger niveau tillen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul gerust het onderstaande contactformulier in, of bel vrijblijvend naar onze zeilmakerij in provincie Groningen!

Ook voor het stofferen van uw bekleding

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer in onze zeilmakerij in Groningen, die hun gordijnen, matrassen of kussens willen (her)stofferen. Mocht u bekleding aan vervanging toe zijn, ontzorgen wij u daar graag mee. Onze zeilmakers werken met uiterste precisie en hebben oog voor details. Of het nou om particuliere jachteigenaren gaat of de wat grotere jachtbouwers, jachtstoffering is altijd maatwerk.

bewerkt

Reinigen en repareren van kleden, zeilen en kappen

Uw kappen dienen om de zoveel jaar grondig gereinigd te worden. Ook hiervoor bent u in onze zeilmakerij aan het juiste adres. Ons veelzijdige team zorgt ervoor dat alles vakkundig wordt gereinigd en dat het materiaal geïmpregneerd wordt. Uw kappen zien er nadien als nieuw uit.

Ook als uw kleden, zeilen en kappen gerepareerd dienen te worden, kunt u altijd bij ons langskomen in provincie Groningen. Buiskappen worden bijvoorbeeld dag en nacht blootgesteld aan uiteenlopende weersinvloeden, maar ook vuil en schimmel. Vandaar dat dergelijke onderdelen om de zoveel jaren gerepareerd dienen te worden. Preventief optreden heeft altijd de voorkeur. Desalniettemin zijn sommige situaties niet te vermijden, zoals losse naden en lekkages. Schakel onze zeilmakerij tijdig in, zodat wij uw alles grondig kunnen repareren. Twijfelt u over de staat van uw jacht? Bel ons voor een vrijblijvende inspectie!

Pedro Boat: uw zeilmakerij in provincie Groningen

Wilt u ons inschakelen voor één of meerdere maatwerk cabriokappen, buiskappen, bimini’s of afdekzeilen? Wellicht dat u op zoek bent naar een ander type kap of kleed. In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zeilmakers bespreken graag de vervolgstappen met u. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen!

Mocht u nog wat vragen willen stellen aan één van onze specialisten, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u van een gedegen advies, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens u langskomt in onze zeilmakerij in Groningen.

Contact opnemen

Meer informatie