Zeilmakerij Heerenveen

Heerenveen

Bent u op zoek naar een zeilmakerij in Heerenveen? Pedro Boat tekent, knipt, plakt, stikt en monteert al meer dan 50 jaar de mooiste kappen, kleden én zeilen. Alles wordt op maat gemaakt in onze zeilmakerij in Zuidbroek, dat binnen een uur vanuit Heerenveen te bereiken is. Laat onze zeilmakers u telefonisch van een gedegen advies voorzien, of kom langs in onze zeilmakerij vanuit Heerenveen!

Contact opnemen

model_images-1_264

Zeilmakerij Heerenveen – breed gespecialiseerd

Door de jaren heen hebben onze zeilmakers de meest uiteenlopende kappen, kleden en zeilen op maat gemaakt. Vandaar dat wij ons breed hebben kunnen specialiseren. In onze zeilmakerij nabij Heerenveen kunt u terecht voor:

  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Bimini’s
  • Stuurkleden
  • Afdekzeilen
  • Winterkleden
  • Stoffering

Heeft u behoefte aan een gedegen advies, of wilt u een vrijblijvende jachtinspectie ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact op met één van onze zeilmakers vanuit Heerenveen!

Onze zeilmakers maken het op maat nabij Heerenveen

Onze jarenlange ervaring leert ons dat maatwerk een vereiste is. Graag gaan zeilmakers met u in gesprek over de mogelijkheden in onze zeilmakerij nabij Heerenveen. Bent u misschien op zoek naar een bootkap dat aansluit op de vormen en lijnen van uw jacht? Wij zorgen voor een ontwerp dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet, waarmee alle functionaliteiten worden afgevangen. Tevens wordt gelet op alle details, zodat alles qua stoffen en kleurgebruik prachtig op elkaar aansluit. Het eindresultaat is een bootkap waarmee u veilig vele jaren van het varen kunt genieten!

Wellicht dat u overweegt om een specialist in te schakelen voor een maatwerk bootzeil. Ook daar ontzorgen wij u graag in. Naast de prachtige ontwerpen staan wij ook bekend om het materiaal dat wij gebruiken. De hoogste kwaliteit is wat u van ons kunt verwachten. Het materiaal dat gebruikt wordt voor onze bootzeilen is stevig en waterdicht, waardoor u met uw gloednieuwe bootzeilen van een lange levensduur kunt genieten. Wilt u meer informatie ontvangen. Neem dan gerust telefonisch contact met ons op vanuit Heerenveen.

Schakel ons in voor uw jachtstoffering

Dienen uw kussens, gordijnen en matrassen vervangen te worden? Wij (her)stofferen al vele jaren nabij Heerenveen in onze zeilmakerij. Alles moet op elkaar aansluiten. Vandaar dat onze ontwerpen de kleuren, stoffen en designs voor u uitdenken en wij na akkoord alles voor u op maat maken.

Heeft u alles al uitgedacht en wilt u de mogelijkheden bespreken? Nagenoeg alles is mogelijk. Graag gaan wij met u in gesprek! Neem gerust telefonisch contact met ons op, zodat wij spoedig voor u aan de slag kunnen.

bewerkt

Reparatie en reiniging

Naast maatwerk kappen, kleden, zeilen en jachtstoffering, kunt u ons ook inschakelen voor het repareren en reinigen van uw jacht. Beide dienen regelmatig verricht te worden. Voor een vakkundige reiniging kunt u ons gerust bellen, of onze zeilmakerij bezoeken nabij Heerenveen. Onze vakmannen zorgen ervoor dat uw jacht vakkundige gereinigd wordt en dat de benodigde plekken geïmpregneerd worden. Impregneren bevordert de waterdichte en vochtwerende eigenschappen van het materiaal, waardoor u langer zorgeloos kunt varen!

Twijfelt u of het tijd is om uw jacht te laten repareren? Schakel ons dan gerust in voor een vrijblijvende jachtinspectie. Doordat uw jacht 24/7 in aanraking is met de meest uiteenlopende weersinvloeden, is het slechts een kwestie van tijd voordat losse naden en lekkages ontstaan. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Neem daarom spoedig contact met ons op, zodat wij u jacht kunnen inspecteren en efficiënt en vakkundig alles kunnen repareren. Bel gerust voor meer informatie!

Bel naar onze zeilmakerij vanuit Heerenveen

Bent u er al over uit en wilt u ons inschakelen voor maatwerk kappen, kleden of zeilen? Bel dan gerust naar onze zeilmakerij, of kom bij ons langs. Ook als u behoefte heeft aan een vrijblijvende jachtinspectie, gaan wij graag met u in gesprek!

Mocht u behoefte hebben aan een gedegen advies, kunt u ons ook bellen. Wij helpen u graag op weg, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens u onze zeilmakerij bezoekt vanuit Heerenveen.

Contact opnemen

Meer informatie