Zeilmakerij Hoogeveen

Hoogeveen

Als u op zoek bent naar een zeilmakerij in Hoogeveen, ben u bij ons aan het juiste adres. Onze zeilmakers tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren al meer dan 50 jaar cabriokappen, maar ook relingkleden, winterkleden en bimini’s.

Precisiewerk hebben wij hoog in het vaandel staan. In onze zeilmakerij staat in Zuidbroek, dat op 50 minuten rijden ligt vanuit Hoogeveen. Hier ontwerpen wij dagelijks kappen en kleden, die naadloos op uw interieur aansluiten. Kwaliteitsmaterialen is wat u van ons kunt verwachten, met een eindresultaat waar u nog vele decennia van kunt genieten. Kom gerust eens bij ons langs, of bel vandaag nog vanuit Hoogeveen naar onze zeilmakerij!

Contact opnemen

model_images-1_264

Zeilmakerij Hoogeveen: maatwerk kappen en kleden

Door de jaren heen hebben wij in onze zeilmakerij de meest uiteenlopende kappen en kleden ontworpen en geheel naar klanttevredenheid gemonteerd. Wat uw wensen en voorkeuren ook mogen zijn, wij zetten onze zeilmakers nabij Hoogeveen voor u aan het werk, die uw jacht spoedig van prachtige cabriokappen, bimini’s, relingkleden of winterkleden zullen voorzien. Ons diverse team maakt:

  • Stuurkleden
  • Bimini’s
  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Stoffering
  • Winterkleden
  • Afdekzeilen

Mocht u behoefte hebben aan een gedegen advies van onze zeilmakers, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte verzoeken wij u om het onderstaande formulier in te vullen.

Ook voor reparaties kunt u bij onze zeilmakerij nabij Hoogeveen terecht

Kappen en kleden die vervaardigd zijn van hoogwaardige materialen gaan lang mee. Dat neemt echter niet weg dat dergelijke materialen om te zoveel jaren gerepareerd en gereinigd dienen te worden. In onze zeilmakerij in de nabijheid van Hoogeveen, zorgt ons ervaren team ervoor dat uw kappen en kleden vakkundig worden gereinigd, alvorens het materiaal geïmpregneerd wordt. Zo kunt u nog vele jaren vooruit!

Het materiaal wordt dag en nacht blootgesteld aan uiteenlopende weersomstandigheden. Daarnaast eisen vuil en schimmel ook hun tol. Vandaar dat preventief optreden altijd de voorkeur heeft. Schakel onze zeilmakers in voor een grondige check, waar een gedegen advies uit voortvloeit. De vervolgstappen worden voor u uitgestippeld en u ontvangt een gerichte kostenindicatie. Na akkoord brengen onze zeilmakers uw zeilen, kleden en kappen efficiënt en vakkundig naar nieuwstaat!

50 jaar ervaring met stofferen

Met regelmaat krijgen wij klanten over de vloer in onze zeilmakerij nabij Hoogeveen, die hun matrassen, kussen, of gordijnen willen stofferen. Naast hoogwaardig maatwerk voor de buitenkant van uw jacht, verzorgen wij namelijk ook het (her)stofferen van uw interieur. Onze vakmannen combineren uiterste precisie met de nieuwste technieken. Het resultaat is een prachtig interieur, waarin alles naadloos op elkaar aansluit.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet helemaal helder heeft hoe uw interieur eruit moet komen te zien. Graag helpen wij u op weg, door u van een gedegen advies te voorzien. Mocht u volledig ontzorgd willen worden, is dat natuurlijk altijd mogelijk. Bel ons gerust vanuit Hoogeveen om de mogelijkheden te bespreken, of kom langs in onze zeilmakerij!

bewerkt

Pedro Boat: kom eens langs in onze zeilmakerij nabij Hoogeveen

Bent u erover uit en wilt u maatwerk buiskappen, bimini’s of afdekzeilen laten ontwerpen en monteren? Kom dan gerust eens bij ons langs, of neem vandaag nog telefonisch contact op met één van onze zeilmakers. Graag bespreken wij de vervolgstappen met u en voorzien wij u van een gerichte kostenindicatie.

Heeft u nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Bel ons dan gerust! Wij staan u graag telefonisch te woord en voorzien u van een vrijblijvend advies, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens u onze zeilmakerij bezoekt vanuit Hoogeveen.

Contact opnemen

Meer informatie