Zeilmakerij Hoogezand

Hoogezand

Bent u op zoek naar een zeilmakerij? Hoogezand ligt op slechts 10 minuten rijden van onze werkplaats! Bij Pedro-Boat maken we al meer dan 50 jaar allerlei soorten zeilen, kappen en andere canvas producten voor uw boot. Zo zijn wij gespecialiseerd in het maken van cabriokappen, biminitoppen, winterkleden, relingdoeken en buiskappen.

Geen enkel jacht is hetzelfde. Daarom zijn wij gespecialiseerd in alle soorten maatwerk. In onze zeilmakerij is bijna alles mogelijk, ook wat betreft materiaal- kleur- en designkeuze.

Bovendien is een zeil maken een klassiek ambacht. Wij combineren dit echte vakmanschap met uitstekende service. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact op met onze zeilmakerij bij Hoogezand.

Contact opnemen

model_images-1_264

Maatwerk in onze zeilmakerij bij Hoogezand

In onze zeilmakerij bij Hoogezand hebben wij zeilen en kappen gemaakt voor allerlei jachten. Geen enkel jacht is hetzelfde en het maken van een kleed, doek of kap is dan ook bijna altijd maatwerk. Voordat wij aan de slag gaan, gaan wij altijd met u in gesprek om uw wensen op een rijtje te zetten.

Wilt u zich volledig laten ontzorgen? In dat geval maken wij een passend ontwerp, dat we vervolgens bij u aanleveren. Hierbij houden we altijd rekening met de huidige uitstraling van uw jacht, zodat uw nieuwe zeil naadloos aansluit.

Als u tevreden bent met het ontwerp, gaan onze vakmensen aan de slag met het produceren ervan. Het is bovendien belangrijk dat uw jacht alle soorten weersomstandigheden met gemak doorstaat. Daarom maken wij voor het vervaardigen van uw kap of zeil in onze zeilmakerij vlakbij Hoogezand enkel gebruik van materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Pedro-Boat: de zeilmaker in Hoogezand en omgeving

Doordat wij al minstens 50 jaar dé zeilmaker zijn in Hoogezand en omgeving, hebben wij ons gespecialiseerd in allerlei canvas producten voor uw jacht. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

  • Biminitoppen
  • Cabriokappen
  • Winterkleden
  • Relingdoeken
  • Buiskappen
  • Afdekzeilen

Wij kunnen al deze producten volledig op maat maken, waarbij we rekening houden met uw voorkeuren. Heeft u een verzoek dat hier niet tussen staat? U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Onze gespecialiseerde zeilmakers vlakbij Hoogezand denken graag met u mee.

Zeilmakerij voor stoffering van uw jacht

Ook als u op zoek bent naar een zeilmakerij voor de stoffering van uw jacht, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag nieuwe gordijnen of zijn uw kussens bijvoorbeeld aan vervanging toe? Wij kunnen uw jachtinterieur met uiterste precisie stofferen. Omdat dit nogal een specifieke klus is, is het van belang dat u ons hiervoor van tevoren over belt. Zo kunnen wij u een goed advies geven over zaken als bekleding en vulmateriaal.

bewerkt

Reparaties en reiniging vlakbij Hoogezand

Niets is vervelender dan heerlijk het water op willen en vervolgens tot de ontdekking komen dat u een beschadiging aan uw jacht heeft of dat uw zeil gereinigd of geïmpregneerd moet worden. Gelukkig hoeft u voor reparaties, reiniging en periodiek onderhoud niet ver te reizen: u kunt namelijk ook hiervoor bij ons, vlakbij Hoogezand, terecht.

Om zo lang mogelijk van uw jacht te kunnen genieten, is het uiteraard het belangrijkst om preventief op te treden als het om onderhoud gaat. Laat uw doeken, zeilen en kappen tijdig impregneren en reinig uw jacht regelmatig. Hierdoor blijft uw lacht het langste mooie en kan groter onderhoud voorkomen worden. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging optreden, bijvoorbeeld door een s ongelukje of door extreme weersomstandigheden, dan kunne onze zeilmakers dit altijd repareren. Wees er wel op tijd bij, om grotere schades te voorkomen.

Pedro-Boat: uw zeilmaker bij Hoogezand

Wilt u een op maat gemaakte kap of doek, of heeft u een ander verzoek voor ons? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en zullen al uw vragen beantwoorden.

Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande contactformulier. Zet hierbij zo specifiek mogelijk uw wensen uiteen en geef zoveel mogelijk informatie, zodat wij u een gerichte prijsindicatie kunnen geven. Wat uw verzoek ook is, Pedro-Boat is uw zeilmaker bij Hoogezand!

Contact opnemen

Meer informatie