• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Hoogkerk

Als u op zoek bent naar een zeilmakerij in Hoogkerk, bent u bij Pedro Boat aan het juiste adres. Onze zeilmakers maken al meer dan 50 jaar diverse soorten kappen, zeilen en overige canvas producten voor uw jacht. Onze zeilmakerij staat in Zuidbroek, op slechts 20 minuten rijden vanuit Hoogkerk.

Wij verwelkomen u hartelijk met een kop koffie en voorzien u graag van een gedegen advies. In regio Groningen, maar ook daarbuiten, staan wij bekend om onze kwaliteitsmaterialen, vakmanschap en maatwerkoplossingen. Wat u wensen ook mogen zijn op het gebied van interieur en stijl, onze zeilmakers creëren zeilen, kappen en kleden die overal naadloos mee samengaan. Bel voor meer informatie, of kom gerust eens langs in onze zeilmakerij nabij Hoogkerk!

Dé zeilmakerij nabij Hoogkerk

Als specialist in onder meer kappen, zeilen en kleden, bedienen wij al meer dan 50 jaar diverse typen klanten. Door de jaren heen hebben wij geleerd dat maatwerk een vereiste is. Vandaar dat wij in onze zeilmakerij in de buurt van Hoogkerk alles op maat maken. 

Zo heeft u kappen en zeilen die niet alleen qua kleur, maar ook qua materiaal en ontwerp prachtig samengaan met zowel interieur als exterieur. Geef ons uw voorkeuren door, zodat wij u van een gericht advies kunnen voorzien. Mocht u het design al helemaal uitgedacht hebben, luisteren onze zeilmakers graag naar uw wensen!

Veelzijdige zeilmakers in de buurt van Hoogkerk

Aangezien onze zeilmakerij nabij Hoogkerk al meer dan 50 jaar bestaat, hebben wij ons in de tussentijd kunnen specialiseren in allerlei canvas producten voor uw jacht. Denk onder meer aan:

  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Bimini’s
  • Afdekzeilen
  • Stuurkleden
  • Stoffering
  • Winterkleed

Mocht u nog vragen hebben over onze producten of diensten, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze zeilmakers staan u graag te woord en informeren u over de mogelijkheden. 

Reinigen van kleden en kappen

Naast maatwerk zeilen, kappen en kleden, ontzorgen wij u graag op het gebied van reinigingswerkzaamheden. Ongeacht of u het interieur en exterieur van uw jacht schoon houdt, of helemaal geen rekening houdt van de staat van uw interieur en exterieur, dienen de kappen om de zoveel jaar grondig gereinigd te worden. Onze zeilmakers in Hoogkerk zorgen voor een vakkundige reiniging. Het impregneren valt ook onder de werkzaamheden en heeft als gevolg dat het materiaal waterdicht wordt gemaakt en beter beschermd blijft tegen schimmels en groene aanslag. 

Reparatiewerkzaamheden in onze zeilmakerij

Naast reinigingswerkzaamheden kunt u ons ook inschakelen voor reparaties. Kom gerust langs in onze zeilmakerij nabij Hoogkerk, waar onze vakmannen uw zeilen, kleden en kappen grondig repareren. Neem bijvoorbeeld buiskappen, die het hele jaar door blootgesteld worden aan diverse weersinvloeden, vuil en schimmel. Vandaar dat het zaak is dat u om de zoveel jaar preventief optreedt en een zeilmaker inschakelt, zodat u onder meer lekkages en lossen naden kunt voorkomen. Geniet langdurig van het varen; neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie!

Laat uw bekleding bij ons stofferen

Is uw bekleding aan vervanging toe? Schakel onze zeilmakers in, die uw gordijnen, kussens en matrassen professioneel kunnen (her)stofferen. Wij werken met uiterste precisie en hebben oog voor detail. Mocht u behoefte hebben aan een gedegen advies over bekleding en vulmateriaal, bent u altijd welkom in onze zeilmakerij nabij Hoogkerk. Telefonisch contact opnemen is natuurlijk altijd een optie!

Pedro Boat: wij ontvangen u graag in onze zeilmakerij nabij Hoogkerk

Bent u er al over uit en wilt u ons inschakelen voor maatwerk kappen, kleden of zeilen? Kom dan gerust eens bij ons langs, of neem vandaag nog telefonisch contact op met één van onze zeilmakers! 

Mocht u nog vragen hebben die onbeantwoord zijn gebleven, of behoefte hebben aan een gedegen advies, kunt u ons bellen. Graag beantwoorden wij uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens in langskomt in onze zeilmakerij nabij Hoogkerk.Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat