Zeilmakerij Joure

Joure

Zoekt u een zeilmakerij in Joure? Wij zijn al vele decennia dé specialist in kappen, kleden en zeilen. Onze zeilmakerij staat in Zuidbroek, dat binnen 45 minuten te bereiken is vanuit Joure. Hier tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren onze monteurs alles voor u op maat. Benieuwd naar meer? Bel gerust naar onze zeilmakerij vanuit Joure voor een vrijblijvend advies!

Contact opnemen

model_images-1_264

Dé zeilmakerij in Joure en omgeving

Wij ontwerpen en monteren al meer dan 50 jaar diverse kappen, kleden en zeilen. Vandaar dat we door de jaren heen de meest diverse aanvragen zijn tegengekomen. Het gevolg hiervan is dat wij ons breed hebben moeten specialiseren en dat wij alles op maat zijn gaan maken. Heeft u specifieke voorkeuren voor uw bootkap? Geef het gerust door. Graag luisteren wij naar uw wensen.

Wij zorgen altijd voor een ontwerp dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet, maar dat ook van alle benodigde functionaliteiten is voorzien. Onze ontwerpers hebben oog voor details. Vandaar dat de kleuren, stoffen en designs prachtig op elkaar aansluiten en uw vele jaren optimaal van uw jacht kunt genieten.

Twijfelt u om ons in te schakelen voor een bootzeil op maat? Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen. Vandaar dat u van de vele voordelen van uw stevige, waterdichte zeilen kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben, of behoefte hebben aan een gedegen advies, kunt u altijd bellen naar onze zeilmakerij vanuit Joure.

Breed gespecialiseerde zeilmakers nabij Joure

Als u op zoek bent naar een zeilmakerij in Joure en omgeving, die u in kunt schakelen voor de meest uiteenlopende kappen, zeilen en kleden, bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Cabriokappen
  • Buiskappen
  • Bimini’s
  • Afdekzeilen
  • Stuurkleden
  • Stoffering
  • Winterkleden

Wij repareren en reinigen uw jacht

Naast maatwerk kappen, zeilen en kleden, zijn wij ook gespecialiseerd in het reinigen en repareren van jachten. Voor beide dient u regelmatig een specialist in te schakelen, zodat schimmel en vuil voorkomen of bestreden kunnen worden. Wij zorgen voor een efficiënte en vakkundige reiniging nabij Joure. Vervolgens wordt het materiaal geïmpregneerd, wat als gevolg heeft dat de waterdichte en schimmelwerende eigenschappen van het materiaal worden bevorderd.

Wilt u delen van uw jacht laten repareren? Ook daar ontzorgen wij u graag in. Aangezien u jacht dagelijks in aanraking komt met diverse weersinvloeden, is het slechts een kwestie van tijd voordat losse naden en lekkages ontstaan. Schakel daarom tijdig één van onze specialisten in, zodat wij alles vakkundig kunnen verhelpen en u nog vele jaren zorgeloos kunt varen. Mocht u nog behoefte hebben aan een vrijblijvend advies, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen!

bewerkt

Ook voor jachtstoffering

Zijn uw kussens, matrassen en gordijnen aan vervanging toe? Graag helpen wij u met het (her)stofferen. Wij combineren de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat de kleuren, stoffen en designs prachtig met elkaar samengaan.

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons gerust weten. Ook als u geen helder beeld heeft hoe het eruit moet komen te zien, is dat geen enkel probleem. Onze zeilmakers ontzorgen u graag van A tot Z. Neem gerust contact op met onze zeilmakers vanuit Joure om de mogelijkheden te bespreken!

Bel naar onze zeilmakerij vanuit Joure

Bent u er al over uit? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of kom bij ons langs, zodat onze zeilmakers spoedig voor u aan te slag kunnen. Onze vakmannen tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren uiteenlopende typen kappen, kleden en zeilen.

Twijfelt u nog en heeft u behoefte aan een gedegen advies? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u langskomt in onze zeilmakerij vanuit Joure.

Contact opnemen

Meer informatie