Zeilmakerij Klijndijk

Klijndijk

Bent u op zoek naar een zeilmakerij? Klijndijk en omgeving kent ons als dé specialist in maatwerk kappen, zeilen en overige canvas producten voor uw jacht. Onze zeilmakers krijgen regelmatig klanten uit Klijndijk over de vloer, die onder meer op zoek zijn naar cabrio- en buiskappen, bimini’s, winterkleden en relingkleden, die naadloos op hun jachtinterieur aansluiten.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en maken alles op maat. Het resultaat zijn prachtige kappen en kleden, waar u generaties lang van kunt genieten. Kom gerust eens langs in onze zeilmakerij in Zuidbroek, die u binnen een half uurtje rijden vanuit Klijndijk bereikt. Wij verwelkomen u hartelijk en voorzien u graag van een gedegen advies. Uiteraard is het ook mogelijk om u eerst telefonisch te informeren, voordat u onze zeilmakerij vanuit Klijndijk bezoekt!

Contact opnemen

model_images-1_264

Breed gespecialiseerde zeilmakerij in Klijndijk

Onze zeilmakerij nabij Klijndijk bestaat al meer dan 50 jaar. Door de jaren heen hebben wij de meest uiteenlopende typen kappen, zeilen en kleden geheel naar klanttevredenheid gemonteerd. Waar u ook naar op zoek bent en wat uw wensen en voorkeuren ook mogen zijn, de kans is groot dat onze zeilmakers het voor u op maat kunnen maken! Zo kunt u ons voor het onderstaande inschakelen:

  • Cabriokappen
  • Stuurkleden
  • Buiskappen
  • Bimini’s
  • Afdekzeilen
  • Winterkleed
  • Stoffering

Mocht u speciale wensen hebben, of op zoek zijn naar kappen of kleden die hier niet tussen staan, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en kunnen door onze ruime ervaring vaak toch nog een maatwerkoplossing bieden, die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet. Bel gerust vanuit Klijndijk naar onze zeilmakerij!

Onze zeilmakers verzorgen alles intern nabij Klijndijk

Ons inschakelen heeft onder meer als voordeel dat wij alles intern oppakken. Het gevolg is dat de hoogstaande kwaliteit van onze kappen, kleden en zeilen te allen tijde gewaarborgd kan worden. We starten het traject met een maatwerk ontwerp, dat eventueel in samenwerking met u tot stand komt.

Vervolgens gaan we over op het vervaardigen van het kleed of zeil. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit. Vandaar dat u nog vele decennia van onze kappen, kleden en zeilen kunt genieten. Tot slot vindt de montage plaats, die vakkundig en efficiënt in onze zeilmakerij nabij Klijndijk wordt verricht. Het eindresultaat is een jachtinterieur dat één prachtig geheel vormt en tevens samengaat met het exterieur!

Maatwerk jachtstoffering

Wij weten uit ervaring dat uw matrassen, kussens en gordijnen om de zoveel jaren vervangen dienen te worden. Vandaar dat onze zeilmakers zich hebben gespecialiseerd in jachtstoffering. Weet u precies welke materialen gebruikt dienen te worden en hoe het ontwerp eruit moet komen te zien? Graag bespreken wij telefonisch de mogelijkheden met u. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze zeilmakerij in Klijndijk.

Mocht u nog geen idee hebben over het ontwerp, ontzorgen wij u graag van begin tot eind. Het is maar net voor uw voorkeur naar uitgaat. Voor het (her)stofferen van uw interieur kunt u kiezen uit diverse stoffen, kleuren en designs. Onze experts hebben gevoel voor tijdloze designs en een uitstekend oog voor details.

bewerkt

Reparatie en reiniging door onze zeilmakers

Om vele jaren van uw jacht te kunnen genieten is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Kleden, kappen en zeilen worden het hele jaar door blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Denk aan hevige regen, maar ook aan fel zonlicht. Het gevolg is dat het materiaal beschadigd raakt en de ‘probleemgebieden’ gerepareerd dienen te worden. Onze vakmannen ontzorgen u hierin en verzorgen de reparaties in onze zeilmakerij, die binnen een half uur te bereiken is vanuit Klijndijk.

Mocht uw kappen aan een grondige reiniging toe zijn, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze vakmannen zorgen voor een grondige en efficiënte aanpak, waarna het materiaal geïmpregneerd. Dit heeft als gevolg dat uw kappen beter beschermd blijven tegen alle weersinvloeden!

Mocht u nog informatie willen ontvangen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ons bereiken via het onderstaande contactformulier.

Uw zeilmakerij nabij Klijndijk

Maak gebruik van onze ervaring en vakmanschap; neem contact met ons op om de vervolgstappen te bespreken. Wij kunnen u volledig ontzorgen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om hele specifieke wensen in het ontwerp te verwerken. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Mocht u nog behoefte hebben aan een gedegen advies, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Graag helpen wij u op weg, zodat u volledig geïnformeerd bent, voordat u onze zeilmakerij in Klijndijk een bezoek brengt!

Contact opnemen

Meer informatie