Zeilmakerij Leeuwarden

Leeuwarden

Zoekt u een zeilmakerij in Leeuwarden? Wij zijn al meer dan 45 jaar dé zeilmakerij in de noordelijke provincies. Onze zeilmakerij staat in Zuidbroek, dat binnen een uur met de auto te bereiken is vanuit Leeuwarden. Hier treft u een ruime werkplaats, waar meerdere ervaren zeilmakers dagelijks onder meer cabriokappen, afdekzeilen en bimini’s maken.

Maatwerk, oog voor detail en liefde voor ambacht is waar wij ons mee onderscheiden. Alle kappen, kleden en zeilen worden op maat gemaakt. Elk onderdeel sluit qua kleur, materiaal en design aan op het geheel, zodat uw interieur en exterieur rust én luxe uitstralen. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens bij ons langs, of bel vandaag nog naar onze zeilmakerij vanuit Leeuwarden.

Contact opnemen

model_images-1_264

Zeilmakerij Leeuwarden: specialist in kappen, kleden en zeilen

Waar u ook naar op zoek bent, de kans is enorm groot dat wij het voor u op maat kunnen maken. Onze zeilmakers zijn werkzaam nabij Leeuwarden en kunnen ingeschakeld worden voor onder meer:

  • Buiskappen
  • Afdekzeilen
  • Cabriokappen
  • Bimini’s
  • Winterkleden
  • Stoffering
  • Stuurkleden

Onze zeilmakers maken alles op maat nabij Leeuwarden

Elk jacht is uniek; wij begrijpen dat als geen ander. Vandaar dat wij graag naar uw wensen luisteren en rekening houden met zowel uw interieur als exterieur. Voordat wij van start gaan in onze zeilmakerij nabij Leeuwarden, wordt alles uitgedacht. Welk materiaal willen we gebruiken? Welke kleurencombinaties gaan zorgen voor een esthetisch geheel, gezien het huidige interieur? Wat zijn uw eigen voorkeuren qua designs? Dergelijk vragen worden gesteld, alvorens onze zeilmakers aan de slag gaan meer onder de werkzaamheden.

Wij tekenen, knippen, plakken, stikken én monteren. Het volledige proces van uitdenken tot montage wordt intern verzorgd. Vandaar dat wij te allen tijde in staat zijn om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons gerust telefonisch bereiken vanuit Leeuwarden op 0598 – 45 17 63!

Uw jacht vakkundig gereinigd

Mocht uw jacht aan een reiniging toe zijn, kunt u ons op korte termijn al inschakelen. Uw jacht wordt 24/7 blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. Het mogelijke gevolg zijn vuil en schimmel. Beide dienen zo snel mogelijk verholpen te worden. Vandaar dat het raadzaam is om ons tijdig in te schakelen.

Onze zeilmakers zorgen er bovendien voor dat het materiaal wordt geimpregneerd, zodat u nog vele jaren van de waterbestendige, waterafstotende en schimmelwerende eigenschappen kunt profiteren. Benieuwd naar de staat van uw jacht? Bel gerust vanuit Leeuwarden naar onze zeilmakerij voor een gratis inspectie!

bewerkt

Ook voor reparaties

Elk jacht dient regelmatig gerepareerd te worden. Het exterieur wordt namelijk 24/7 blootgesteld aan diverse weersomstandigheden, met als gevolg dat bijvoorbeeld losse naden ontstaan en lekkages optreden. Het streven is natuurlijk altijd om preventief op te treden. Desalniettemin zijn sommige situaties lastig te voorkomen. In dergelijke situaties is het zaak om tijdig te reageren en een specialist in te schakelen, zodat alles vakkundig gerepareerd kan worden en verdere schade wordt voorkomen. Neem vandaag nog telefonisch contact op met onze zeilmakers vanuit Leeuwarden om de vervolgstappen te bespreken.

Wij stofferen gordijnen, kussens en matrassen

Als veelzijdige specialist kunt u ons ook inschakelen voor het (her)stofferen van gordijnen, kussens en matrassen. Onze vakmannen werk enkel met hoogwaardig materiaal. Het gevolg is dat uw nog vele seizoenen van zowel interieur als exterieur kunt genieten.

Ook kunnen wij u ontzorgen op het gebied van kleuren en design. Onze zeilmakers weten precies welke kleuren en designs mooi samengaan met uw jacht en zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit!

Bezoek onze zeilmakerij vanuit Leeuwarden!

Bent u er al over uit en wilt u langskomen in onze zeilmakerij? Wij verwelkomen u hartelijk met een goed kop koffie. Graag gaan we met u in gesprek en luisteren wij naar uw wensen. Er is heel veel mogelijk qua stoffen, kleuren en designs. Vandaar dat wij er heilig van overtuigd zijn dat wij u aan maatwerk kappen, kleden en zeilen kunnen helpen die aan al uw wensen en verwachtingen voldoen.

Mocht u nog behoefte hebben aan een gedegen advies, kunt u altijd telefonisch met ons opnemen. Onze zeilmakers staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u langskomt in onze zeilmakerij nabij Leeuwarden.

Contact opnemen

Meer informatie