Zeilmakerij Roden

Roden

Als u op zoek bent naar een zeilmakerij in Roden, bent u bij Pedro Boat aan het juiste adres. Wij tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren al bijna 50 jaar relingkleden, cabriokappen, bimini’s en meer. Onze zeilmakers zijn werkzaam in onze zeilmakerij in Zuidbroek, die binnen een half uur te bereiken is vanuit Roden.

Onze zeilmakers hechten veel waarde aan de naadloze aansluiting van een kap en kleed aan het interieur van uw jacht. Vandaar dat we alles op maat en hebben oog voor details. Daarnaast werken wij alleen met hoogwaardig materiaal, zodat u nog vele seizoenen van uw jacht kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben, of een gedegen advies willen ontvangen, kunt u gerust telefonisch contact opnemen met onze zeilmakerij vanuit Roden!

Contact opnemen

model_images-1_264

Zeilmakerij Roden – specialist in maatwerk

Bijna 50 jaar aan ervaring heeft ons onder meer geleerd dat maatwerk een vereiste is. Elk jacht is uniek. Vandaar wij elke kap, kleed en zeil op maat maken in onze zeilmakerij nabij Roden. Hiervoor wordt overigens enkel kwaliteitsmateriaal gebruikt, met producten als gevolg die vele seizoenen hun pracht behouden. Geef u gerust uw wensen door, zodat wij aan de slag kunnen en u spoedig van een ontwerp kunnen voorzien.

Heeft u geen idee welke kleuren en stoffen mooi samengaan met uw jachtinterieur en wilt u volledig ontzorgd worden? Ook dat is prima mogelijk. Wij ontzorgen u van A tot Z, wat inhoudt dat we na akkoord gaan tekenen, knippen, plakken, stikken én monteren. Alles wordt intern gedaan, met als gevolg dat we met elke klus het hoogste kwaliteitsniveau kunnen waarborgen. Mocht u vragen hebben over het productieproces, of willen weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen!

Onze zeilmakers ontwerpen en monteren het nabij Roden

Of u nou een buiskap, bimini, relingkleed of winterkleed wilt laten ontwerpen en monteren, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in uiteenlopende typen kappen, kleden en zeilen:

  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Stuurkleden
  • Bimini’s
  • Stoffering
  • Afdekzeilen
  • Winterkleden

Als nu nog vragen heeft over onze producten en diensten, kunt u die gerust telefonisch stellen. Komt u liever langs in onze zeilmakerij nabij Roden, is dat uiteraard ook mogelijk. Wij ontvangen u graag en voorzien u zo nodig van een gedegen advies. De koffie staat klaar.

Schakel ons ook in voor het stofferen van uw bekleding

Uw kussens, matrassen en gordijnen dienen om de zoveel tijd ge(her)stoffeerd te worden. Ook daarin kunnen wij u van dienst zijn. Onze zeilmakers hebben gevoel voor de mooiste designs en zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Heeft u al een idee over hoe het er allemaal uit moet komen te zien? Qua kleuren, stoffen en designs zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Graag gaan wij met u in gesprek en helpen wij u aan een maatwerk oplossing. Voor informatie kunt u gerust bellen naar onze zeilmakerij nabij Roden.

bewerkt

Onze vakmannen reinigen en repareren

Uw kappen, kleden en zeilen dienen om de zoveel jaar gereinigd te worden. Wij ontzorgen u daar graag in. Onze veelzijdige zeilmakers maken alles grondig en efficiënt schoon in onze zeilmakerij nabij Roden. Vervolgens wordt het materiaal geïmpregneerd, wat inhoudt dat de waterdichte eigenschappen worden bevorderd en het materiaal beter beschermd wordt tegen groene aanslag en schimmel.

Mocht u benieuwd zijn naar de staat van uw jacht, kunt u ons inschakelen voor een gratis inspectie. Zoals ook voor het reinigen geldt, dienen onderhoudsbeurten om de zoveel jaar verricht te worden. Preventief optreden heeft altijd de voorkeur. Toch zijn sommige situaties niet te vermijden. Denk aan lekkages en losse naden. Onze zeilmakers zorgen voor een grondige reparatie, zodat u spoedig weer het water op kunt.

Kom langs in onze zeilmakerij nabij Roden

Bent u er al over uit en wilt u onze zeilmakerij bezoeken? Wij ontvangen u hartelijk in onze werkplaats met een goed kop koffie. Geef gerust uw wensen aan ons door of laat ons u van een vrijblijvend advies voorzien. Weet u precies waar u ons voor in wilt schakelen? Vraag een offerte aan door het onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wilt u zich eerst nog even telefonisch informeren? Bel ons dan gerust. Onze zeilmakers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u volledig geïnformeerd bent, voordat u onze zeilmakerij nabij Roden bezoekt.

Contact opnemen

Meer informatie