• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Scheemda

Bent u op zoek naar een zeilmakerij in Scheemda? Bij Pedro Boat tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren onze zeilmakers al vele jaren de meest uiteenlopende zeilen, kappen en canvas producten. Onze zeilmakerij staat in Zuidbroek, dat binnen 10 minuten vanuit Scheemda te bereiken is. 

Hier wordt alles op maat gemaakt. Mocht u behoefte hebben aan een gedegen advies, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. Bent u er al over uit en wilt u bij ons langskomen? Wij ontvangen u graag vanuit Scheemda in onze zeilmakerij. De koffie staat klaar!

Dé zeilmakerij nabij Scheemda

Al meer dan 50 jaar zijn wij dé zeilmakerij nabij Scheemda. Door de jaren heen hebben onze zeilmakers zich breed kunnen specialiseren, met als gevolg dat wij alles op maat kunnen maken. Wilt u ons bijvoorbeeld voor een bootkap? Wij zorgen ervoor dat hij aansluit op de lijnen en vormen van uw jacht, maar ook al aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Ook over de functionaliteit van de kap wordt nagedacht, zodat u ongeacht het weer met goed zicht, veilig kunt varen. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat u op zoek bent naar een bootzeil in Scheemda. Onze zeilmakers hebben veel oog voor detail en zorgen ervoor dat de kleuren en stoffen van uw gloednieuwe zeil naadloos aansluiten op het exterieur van uw jacht. Daarnaast kiezen wij altijd voor duurzame materialen, die stevig zijn en waterdichte eigenschappen hebben. Wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan gerust naar onze zeilmakerij!

Onze zeilmakerij maken het op maat nabij Scheemda

Of u nou op zoek bent naar een maatwerk zeil, of een gedegen advies wilt ontvangen over de mogelijkheden voor bootkappen, bij Pedro Boat bent u altijd aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons enorm breed kunnen specialiseren, waardoor wij u altijd van dienst kunnen zijn in onze zeilmakerij nabij Scheemda. U schakelt ons onder meer in voor:

  • Cabriokappen
  • Bimini’s
  • Buiskappen
  • Winterkleed
  • Afdekzeilen
  • Stoffering
  • Stuurkleden

Reinigen en repareren

Naast maatwerk kappen, kleden en zeilen kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen en repareren van uw jacht. Beide dienen met regelmaat verricht te worden. Schakel onze specialisten tijdig in voor een vakkundige reiniging, dan zorgen wij ervoor dat de benodigde materialen geïmpregneerd worden. Hiermee bevorderen u de waterdichte en vochtwerende eigenschappen van de materialen, waardoor u vele jaren zorgeloos kunt varen. 

Ook is het verstandig om regelmatig een specialist in te schakelen voor een jachtinspectie. Doordat uw jacht 24/7 in contact staat met uiteenlopende weersomstandigheden, is het slechts een kwestie van tijd voordat bijvoorbeeld losse naden en lekkages ontstaan. Schakel ons tijdig in, zodat wij u van een vrijblijvende inspectie kunnen voorzien, die opgevolgd kan worden door een efficiënte en vakkundige reparatie. Vraag onze zeilmakers gerust naar de mogelijkheden, door vanuit Scheemda naar onze zeilmakerij te bellen!

Ook voor jachtstoffering

Zijn uw kussens, gordijnen en matrassen aan vervanging toe? Ook daar kunnen wij u volledig mee ontzorgen! Onze zeilmakers (her)stofferen al vele jaren nabij Scheemda en maken gebruik van de nieuwste technieken. Alles dient mooi op elkaar aan te sluiten, maar ook aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. Vandaar dat wij graag met u in gesprek gaan. 

Heeft u specifieke wensen qua kleuren, stoffen en designs? Bij ons is enorm veel mogelijk. Mocht u het allemaal niet uitgedacht hebben en volledig ontzorgd willen worden, is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zorgen voor een maatwerk ontwerp, waar u na oplevering nog vele jaren van kunt genieten!

Bel gerust naar onze zeilmakerij vanuit Scheemda

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze zeilmakers ontwerpen en monteren maatwerk kappen, kleden en zeilen, waar u vele jaren zorgeloos mee kunt varen. 

Mocht u nog een brandende vraag hebben, die na het lezen onbeantwoord is gebleven, kunt u ons ook gerust bellen. Wij voorzien u van een vrijblijvend advies, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u onze zeilmakerij bezoekt vanuit Scheemda.

Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat