• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Sneek

Wanneer u zoekende bent naar een zeilmakerij in Sneek hoeft u niet verder te kijken. Pedro-Boat is een zeilmaker dichtbij Sneek met al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van het op maat maken van diverse onderdelen voor uw boot. Wij maken onder andere buis- en cabrio kappen, maar ook bimini’s, relingkleden en winterkleden.

Wij hechten veel waarde aan precisie en vinden het belangrijk dat elk kleed of elke kap naadloos op het gehele interieur aansluit. Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling en unieke van uw jacht. Onze zeilmakerij in de buurt van Sneek onderscheidt zich daarbij door enkel de beste materialen te gebruiken, om zo hoogwaardige kwaliteit te bewerkstelligen. Zo kunt u nog lang op het water genieten van het eindresultaat.

Bent u geïnteresseerd? Via het onderstaande contactformulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor verdere informatie kunt u onze zeilmakerij vlakbij Sneek ook telefonisch bereiken.

Alles speciaal op maat gemaakt door onze zeilmakerij nabij Sneek

Door de jaren heen hebben wij mogen leren dat elk jacht zijn eigen kracht heeft en dit maakt elke soort uniek. In onze zeilmakerij nabij Sneek maken we daarom speciaal voor elke boot op maat gemaakte componenten. U hoeft ons enkel uw voorkeuren voor materiaalgebruik, de kleur en speciale designs voor te leggen en onze specialisten bespreken graag alle mogelijkheden met u. Bovendien kunnen zij u voorzien van deskundig advies.

Onze liefde voor de klassieke ambacht samen met de laatste technieken zorgen voor de bewerkstelliging van eindresultaten van superieure kwaliteit. Naast prachtige kleden en zeilen produceren wij ook op maat gemaakte kappen die de uitstraling van de jacht naar een ander niveau tillen. Wanneer u dit ook graag ziet voor uw boot, kunt u altijd eens langskomen in onze zeilmakerij bij Sneek.

Pedro-Boat: dé zeilmaker vlakbij Sneek voor al uw wensen

Al minstens 50 jaar zijn wij dé zeilmaker in Sneek en omgeving. Wij hebben ons in deze jaren kunnen specialiseren en de diversiteit van onze werkzaamheden kunnen uitbreiden. Hierdoor zijn wij voor veel verschillende professies in te schakelen. U kunt bij ons het volgende speciaal op maat laten maken:

  • Stuurkleden
  • Bimini’s
  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Stoffering
  • Winterkleden
  • Afdekzeilen

Mocht u nog op zoek zijn naar maatwerk wat hier niet tussen staat, dan adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kunnen namelijk bijna alles maken in onze zeilmakerij vlakbij Sneek.

Heeft u schade? Wij staan voor u klaar!

Bij onze zeilmakerij nabij Sneek staan wij ook voor u klaar bij schade en kunt u allerlei onderdelen laten repareren. Voornamelijk de kappen, zeilen en kleden zijn gevoeliger voor beschadigingen door langdurige blootstelling aan veel verschillende soorten weersomstandigheden. Door uw jacht regelmatig te onderhouden, kunt u nog decennia genieten op het water.

Daarnaast is het belangrijk om, naast het onderhoud, goed te denken om jaarlijkse reiniging. Ons vakkundige team zorgt ervoor dat de onderdelen van uw jacht zorgvuldig worden gereinigd en daarna geïmpregneerd. Dit tezamen resulteert in kappen en kleden die er weer als nieuw uit zien.

Belangrijk is dat u ons op tijd inschakelt voor reparaties en reiniging, aangezien preventief handelen de voorkeur heeft. Zo beperkt u grotere schades en ziet uw boot er altijd perfect uit. Bent u niet zeker van de staat van uw jacht? U kunt ons altijd bellen voor een vrijblijvende inspectie.

Ook de stoffering van uw jacht laat u doen bij Pedro-Boat

Naast hoogwaardige kwaliteit maatwerk voor de buitenkant van uw boot, kunt u ook bij ons terecht wanneer de stoffering aan vervanging toe is. Zijn uw kussens versleten of kunnen de ramen wel een nieuw gordijn gebruiken? Ons vakkundig personeel in onze zeilmakerij in de buurt van Sneek heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat uw jachtinterieur altijd perfect op elkaar aansluit.

Zoekt u een zeilmakerij vlakbij Sneek?

Ziet u ook graag de expertise van Pedro-Boat terug op uw jacht? Wij leveren deskundig en speciaal ontworpen maatwerk voor diverse onderdelen, zoals buis- en cabriokappen, bimini’s en kleden. Mocht u nog op zoek zijn naar een ander type of een ander soort materiaal, dan kunt u ook bij Pedro-Boat terecht. Wij luisteren graag naar uw wensen en laten onze zeilmakers kijken naar de mogelijkheden.

Heeft u nog andere vragen? U kunt onze zeilmakers altijd telefonisch bereiken voor meer informatie of advies. Mocht u liever langskomen voor advies, dan bent u van harte welkom in onze zeilmakerij bij Sneek.

Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat