• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Zwinderen

Bent u op zoek naar een zeilmakerij in Zwinderen? Onze zeilmakers tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren al meer dan 50 jaar. Schakel ons in voor kappen, kleden en zeilen, die allemaal op maat worden gemaakt. Onze zeilmakerij staat in Zuidbroek, dat binnen 45 minuten te bereiken is vanuit Zwinderen. 

Wij staan bekend om ons vakmanschap en gevoel voor details. Alle materialen en kleuren dienen op elkaar aan te sluiten, zodat zowel interieur als exterieur prachtig samengaan. Geniet nog vele seizoenen optimaal van het varen; schakel onze zeilmakers in, of bel voor meer informatie naar onze zeilmakerij vanuit Zwinderen!

Op maat gemaakt in onze zeilmakerij nabij Zwinderen

Door de jaren heen hebben wij geleerd dat elk jacht uniek is. Vandaar dat wij voor elke boot alle componenten op maat maken. Onze zeilmakers stellen gerichte vragen, zodat we vervolgens aan de slag kunnen in onze zeilmakerij nabij Zwinderen. Wat uw voorkeuren ook mogen zijn qua kleuren, stoffen of designs, de kans is groot dat wij er een esthetisch geheel van creëren. 

Daarnaast wordt alles intern verzorgd. Van tekenen en knippen, tot stikken en monteren. Ook werken wij enkel met kwaliteitsmaterialen. Vandaar dat wij te allen tijde in staat zijn om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan, of heeft u behoefte aan een gedegen advies? Neem gerust telefonisch contact met ons op!

Breed gespecialiseerde zeilmakers nabij Zwinderen

Waar u ook naar op zoek bent, of wat uw voorkeuren ook mogen zijn, de kans is groot dat onze zeilmakers het voor u op maat maken. In onze zeilmakerij nabij Zwinderen maken wij namelijk uiteenlopende typen kappen, kleden en canvas producten:

  • Afdekzeilen
  • Buiskappen
  • Bimini’s
  • Cabriokappen
  • Stoffering
  • Winterkleden
  • Stuurkleden

Mocht u nog vragen hebben over onze producten of diensten, kunt u ons gerust bellen. Ook bent u altijd welkom in onze zeilmakerij, waar wij u hartelijk verwelkomen met een kop koffie. 

Jachtreiniging en reparatie door Pedro Boat

Naast maatwerk zeilen, kappen en kleden, staan wij al meerdere decennia bekend om onze reinigings- en reparatiewerkzaamheden. Ons tijdig inschakelen voor het reinigen van uw jacht is van uitermate belang. Uiteenlopende weersinvloeden kunnen op de lange termijn tot schimmel en vuil leiden. Schakel onze zeilmakers in nabij Zwinderen voor een effectieve bestrijding. Onze specialisten zorgen er tevens voor dat het materiaal geïmpregneerd wordt. Het middel dat aangebracht wordt biedt waterdichte en schimmelwerende eigenschappen, waardoor uw jacht langer beschermd blijft. 

Ook als het om reparaties gaat, dient u ons tijdig in te schakelen. Uw jacht wordt 24/7 blootgesteld aan regen, kou en wind, met als gevolg dat losse naden en lekkages kunnen ontstaan. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Dat neemt niet weg dat sommige situaties niet voorkomen kunnen worden. Benieuwd naar de staat van uw jacht? Bel vandaag nog naar onze zeilmakerij vanuit Zwinderen en vraag een vrijblijvende jachtinspectie aan!

Specialist in jachtstoffering

Is het weer tijd om uw kussens, gordijnen en matrassen te (her)stofferen? Onze zeilmakers ontzorgen u graag. Uw exterieur komt in aanraking met water en licht. Vandaar dat wij enkel met hoogwaardig materiaal werken. Een stoffering die niet geschikt is voor watersport zal er vele malen sneller versleten bij liggen. Pedro Boat werkt op ambachtelijke wijze aan uw kussens, gordijnen en matrassen, waardoor u nog vele seizoenen zorgeloos kunt varen. 

Heeft u een idee hoe het er ongeveer uit moet komen te zien? Graag gaan wij met u in gesprek. Qua ontwerp is nagenoeg alles mogelijk. Wilt u volledig ontzorgd worden? Onze specialisten zorgen ervoor dat de kleuren en designs naadloos op elkaar aansluiten. Bel naar met onze zeilmakers vanuit Zwinderen, zodat wij u van een gedegen advies kunnen voorzien!

Dé zeilmakerij nabij Zwinderen

Met meer dan 50 jaar ervaring in maatwerk kappen, kleden en zeilen, staan wij bekend als dé zeilmakerij in de regio. Wat uw wensen ook zijn, de kans is enorm groot dat wij alles op maat kunnen ontwerpen en monteren. Vraag vandaag nog een offerte aan en geef ons uw wensen door, zodat wij u spoedig van een gerichte prijsindicatie kunnen voorzien. 

Mocht u nog een brandende vraag hebben, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze zeilmakers staan u graag te woord en helpen u op weg, zodat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u onze zeilmakerij bezoekt vanuit Zwinderen.

Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat