• Verkopen via Pedro-Boat

    Verkopen via Pedro-Boat

Jachtbemiddeling

Wij zijn al vele decennia gespecialiseerd in jachtbemiddeling. Door de jaren heen hebben wij menig jacht van zowel bedrijven als particulieren in bemiddeling genomen. Als gerenommeerde bemiddelaar werken wij met een unieke verkoopwijze. ‘No cure, no pay’ is onze eer te na, courtage vinden wij achterhaald.

Voor de bemiddeling van uw jacht moeten wij echter ook iets verdienen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw jacht voor een hoger bedrag wordt verkocht dan u ervoor wilt ontvangen. Om dit te bewerkstelligen schakelen wij uiteenlopende online- en offline-kanalen in. Alles wordt voor u geregeld. Bel ons gerust voor meer informatie, of schakel ons direct in voor uw jachtbemiddeling!

Hoe gaat jachtbemiddeling bij ons in zijn werk?

Als jachtbemiddelaar zijn wij hét adres voor zowel verkoper als koper. Ons doel is om u van A tot Z te ontzorgen. Zodra wij uw jacht in bemiddeling hebben genomen zetten we ons volledige arsenaal aan online- en offline-kanalen in. Op die manier zijn wij vaak op korte termijn al in staat om een geschikte koper vinden.

De kanalen die wij bij de bemiddeling van uw jacht inzetten zijn internationale watersportbladen, internationale websites, beurzen en open dagen. Daarnaast hebben wij een heel netwerk aan dealers/ agenten in heel Europa. Is uw jacht na een half jaar nog niet verkocht? Dan kunt u uw jacht weer kosteloos bij ons ophalen!

Bemiddeling van uw jacht van A tot Z

Wanneer u ons inschakelt voor de bemiddeling van uw jacht zorgen wij ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. Vandaar dat wij naast de online- en offline-kanalen ook de verantwoordelijkheid nemen voor:

• De fotoreportage van uw jacht
• De proefvaarten
• De afwikkeling van de financiën/ administratie

Waar u bij ons allemaal niet voor betaalt

Pedro Boat inschakelen voor uw jachtbemiddeling houdt in dat onderstaande kosten niet voor uw rekening komen:

• Kraankosten
• Advertentiekosten
• Schoonmaakkosten
• Liggelden
• Stallingskosten
• Courtage

Geef kopers de kans om uw jacht te bewonderen

Een voorwaarde waar u rekening mee dient te houden, is dat uw jacht gedurende het bemiddelingsproces bij ons in de werf aanwezig dient te zijn. Ruim 40 jaar ervaring heeft ons geleerd dat klanten graag het schip live willen bewonderen, voordat ze tot aankoop overgaan. Wij beschikking over onze eigen, uiterst betaalbare boot transportservice. Vandaar dat wij u ook hiermee van dienst kunnen zijn en uw jacht over zowel land als water naar onze werf kunnen vervoeren.

Schakel Pedro Boat in voor uw jachtbemiddeling

Wilt u uw jacht via ons verkopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u nog een brandende vraag hebben die onbeantwoord is gebleven, schroom dan niet om ons te bellen. Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over jachtbemiddeling.

 

Upload een foto van uw boot

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat