Pedro modellen

  • Merken

  • Bouwjaar

  • Prijs

  • Reset

Al vele decennia zijn onze Pedro modellen zeer populair onder jachteigenaren. Een Pedro boot staat gelijk aan vele jaren vaarplezier, veiligheid, hoge kwaliteit en veel comfort. Op veel websites worden tweedehands Pedro boten te koop aangeboden. Bent u op zoek naar een nieuwe Pedro? Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende Pedro modellen.

Nieuwe Pedro boot kopen

Overweegt u om een nieuwe Pedro boot te kopen? Dat kan uitsluitend bij Pedro-Boat. U heeft de keuze uit een uiteenlopend assortiment verschillende jachten. Het kopen van een nieuwe jacht heeft verschillende voordelen:

  • Geen verborgen gebreken;
  • Geldige garantieperiode;
  • Persoonlijke voorkeuren doorvoeren;
  • Luxueus gevoel;
  • Goede investering.

Het kopen van een nieuwe Pedro boot heeft dus naast het vele plezier wat u eraan zult beleven nog veel andere voordelen. De zekerheid van het kopen van een nieuwe Pedro boot spreekt veel van onze klanten aan. Daarnaast geven de uitgebreide personaliseringsmogelijkheden een luxueus gevoel. Tot slot is het goed om te weten dat een Pedro boot waardevast is en daarom een interessante investeringsobject.

 

De verschillende Pedro boten

Pedro Boat heeft in de loop der jaren verschillende Pedro boten ontwikkeld. In bovenstaand overzicht vindt u alle mogelijke modellen. Afhankelijk van uw wensen is er altijd een passende Pedro boot. Ga bijvoorbeeld voor één van onze populaire Pedro Donky modellen, ons nieuwste model de Pedro Vendaval 48 of voor een moderne Pedro Levanto. Daarnaast zijn er nog vele motorjachten in ons assortiment, deze kunt u in onze showroom komen bekijken.

Naast deze luxe en snelle motorjachten heeft Pedro-Boat bovendien diverse modellen ontwikkeld voor meer comfort op het water. Kijkt u eens naar onze Pedro Liberty modellen of de Pedro H2home edities. Deze boten zijn gericht op het bieden van de luxe en comfort van een volledige woning op het water. Wanneer u deze boten betreedt, wilt u niet meer naar huis! Heeft u vragen over welke Pedro boten het beste bij u passen, neemt u dan gerust contact met ons op!

 

Hoe koop ik een nieuwe Pedro boot?

Bij Pedro-Boat kunt u te allen tijde een nieuwe Pedro boot kopen. Bij Pedro Boat worden nieuwe boten enkel gemaakt op basis van order. Wij gaan met u in overleg over uw wensen, voorkeuren en eisen. Na een aanbetaling wordt op basis van deze informatie de nieuwe Pedro boot voor u gemaakt. Op deze manier heeft u een boot die volledig voldoet aan uw verwachtingen en waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Wilt u de mogelijkheden bespreken voor een nieuwe Pedro boot? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Vind uw favoriete Pedro boot!

Ieder Pedro boot model is uniek en biedt comfort en luxe. In onze showroom kunt u de verschillende modellen uitvoerig komen bekijken. Plan een afspraak in met onze adviseurs zodat wij u tijdens uw bezoek aan onze showroom kunnen voorzien van alle benodigde informatie. Bent u niet op zoek naar een nieuwbouw jacht, maar heeft u liever een occasion? Bekijk dan eens het aanbod occasions. Deze zijn eveneens bij ons te bezichtigen.

U kunt bij ons terecht voor alle vragen met betrekking tot de Pedro boten, de mogelijkheden voor nieuwbouw of onze andere diensten.