• Privacybeleid

    Privacybeleid

Pedro-Boat is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in Pedro-Boat als bedrijf. Pedro-Boat ziet het als een verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina staat aangegeven welke gegevens Pedro-Boat verzamelt en waarom het dit doet.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Pedro-Boat. U dient zich ervan bewust te zijn dat Pedro-Boat niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dit privacybeleid te accepteren.

Pedro-Boat respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u Pedro-Boat verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Wanneer u e-mail of andere berichten naar Pedro-Boat verzendt, is het mogelijk dat zij die berichten bewaart. In enkele gevallen vraagt Pedro-Boat naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het o.a. mogelijk uw vragen en verzoeken te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Pedro-Boat of van een derde partij. Pedro-Boat combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Cookies

Pedro-Boat verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in het profiel van haar klanten. Zo kan zij haar diensten hierop afstemmen. Deze website maakt gebruik van "cookies" om te helpen analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van Pedro-Boat of van een derde partij. Pedro-Boat gebruikt deze informatie tevens om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteiten en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op de Pedro-Boat website en/of andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden

Pedro-Boat verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij vooraf uw toestemming heeft gekregen.

Derden

Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. Pedro-Boat-medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven persoonsgegevens

Pedro-Boat biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan Pedro-Boat is verstrekt. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met Pedro-Boat opnemen. Zie onderstaand de contactgegevens.

Vragen en feedback

Pedro-Boat controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact opnemen met Pedro-Boat, W.A. Scholtenweg 94, 9636 BT Zuidbroek. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pinksteren, Kerst en Nieuwjaarsdag gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pinksteren, Kerst en Nieuwjaarsdag gesloten.

Pedro-Boat