• Winterstalling

    Winterstalling

Winterstalling boot

Bent u op zoek naar een winterstalling voor uw boot? U bent bij ons aan het juiste adres. Het is zaak om uw boot stalling tijdig te regelen. Een ijslaag kan namelijk snel ontstaan, met als gevolg dat de romp van uw boot beschadigd kan raken. Bovendien dient uw boot ’s winters beschermd te worden tegen onder meer diefstal, vernieling en aanvaringen.

Als het om de stalling van uw boot gaat bieden wij meerdere opties. Uw boot kan namelijk gestald worden in onze jachthaven, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor ons verhard, veilig omheind buitenterrein. Tevens hebben wij verwarmde geïsoleerde binnenhallen ter beschikking. Bel ons gerust voor meer informatie. Graag voorzien wij u van een gedegen advies over de winterstalling van uw boot!

Mogelijkheden winterstalling van uw boot

Bent u overtuigd, maar weet u nog niet welke optie het meest geschikt is voor uw boot? Als specialist in winterstalling voor boten bieden wij drie opties:

1. De eerste optie is om uw boot in onze haven te stallen.
2. Ook kunt u kiezen voor ons verhard, veilig omheind buitenterrein. Wij zetten uw boot op een bok, met als bijkomend voordeel dat onze vakmannen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunnen verrichten.
3. Tot slot kunt u uw boot in één van onze geïsoleerde binnenhallen stallen. Onze hallen worden de hele winter verwarmd. Het gevolg is dat we de ideale temperatuur voor uw boot kunnen creëren en schimmel voorkomen.

Bent u zelf niet in staat om uw boot naar de werf te varen? Wij beschikken over een eigen transportservice en kunnen uw boot zowel over de weg als over het water vervoeren. Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie over de winterstalling van uw boot!

Voordelen van onze winterstalling voor boten

Bij ons is het mogelijk om uw boot gedurende de wintermaanden zowel binnen als buiten te stallen. Gebruikmaken van onze boot opslag heeft veel voordelen:

• Ons terrein is afgesloten, verlicht en beveiligd.
• Ons werfterrein betreft 40.000m2.
• Mogelijk om uw boot zowel binnen als buiten te stallen.
• Geïsoleerde en verwarmde binnenhallen hebben een ideale temperatuur voor boten en voorkomen schimmelvorming.
• Maak gebruik van onze transportservice, zowel over de weg als over het water.
• Gespecialiseerd in winterstalling.
• U kunt tijdens de winterstalling werkzaamheden aan uw boot uit laten voeren door ons vakkundige personeel.

 

Boot stalling prijzen

Wilt u eerst geïnformeerd worden over de prijzen die wij hanteren voor de winterstalling van uw boot? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Naast een gerichte prijsindicatie ontvangt u zo nodig ook meer informatie over de factoren die bepalend voor de totstandkoming van de tarieven voor boot stalling.

Wij verzorgen graag winterstalling voor uw boot

Bent u aan het einde van het vaarseizoen en zoekt u een veilige plek voor uw boot? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet weet welk type stalling voor u het beste is. Graag beantwoorden wij al uw vragen en voorzien wij u van een gedegen advies, zodat u helder heeft waarom wij dé ideale winterstalling voor uw boot hebben!

Snel navigeren

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat