• Zeilmakerij

    Zeilmakerij

Zeilmakerij

Op zoek naar een zeilmakerij? Wij maken al 50 jaar buiskappen, cabriokappen, bimini’s, winterkleden en relingkleden. Maatwerk is waar wij ons mee onderscheiden van andere zeilmakerijen. Bovendien staan wij in zowel Nederland als Duitsland bekend om ons vakmanschap en uitstekende service. Ieder jacht is anders en verdient een kap of kleed dat naadloos aansluit op het ontwerp, maar ook vervaardigd is van kwaliteitsmaterialen, die moeiteloos weer en wind doorstaan. Welkom bij Pedro Boat: uw jachtpartner en tevens gerenommeerde zeilmakerij!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust telefonisch contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Uw zeilmakerij voor maatwerk

Als zeilmakerij hebben wij door de jaren heen kappen en zeilen gemaakt voor uiteenlopende jachten. Ieder jacht is anders en vereist dan ook een maatwerk cabriokap, bimini of relingkleed. Wij begrijpen dat als geen ander en gaan daarom graag met u in gesprek. Wat zijn uw voorkeuren? Graag luisteren we naar uw wensen.

Ook is het mogelijk om u volledig te laten ontzorgen door onze zeilmakerij, met als gevolg dat u een passend ontwerp van ons krijgt aangeleverd. Vervolgens combineren onze vakmannen klassieke ambacht met de nieuwste technieken. Het resultaat is een maatwerk kap of kleed, dat prachtig samengaat met uw jacht.

Specialist in diverse kappenzeilen

Het maakt niet of u een nieuw buiskap voor uw boot wilt laten maken, onze zeilmakerij wilt inschakelen voor een relingkleed, of dat u behoefte heeft aan een nieuw winterkleed, waarmee uw boot beschermd blijft tegen weersinvloeden; onze vakmannen maken het graag voor u op maat! Wij zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden en maken:

- Afdekzeilen
- Buiskappen (ook wel bekend als cabriokappen, bootkappen en boottenten)
- bimini’s
- Buitenboordmotorhoezen
- Stuurkleden
- Stoffering (gordijnen, blekleding, kussens, matrassen)
- Winterkleed
- Rolfokhoezen
- Zeilhuiken

Veelzijdige zeilmakerij; ook voor jachtstoffering

Naast cabriokappen en bimini’s, verzorgen wij het (her)stofferen van gordijnen, kussens, matrassen en bekleding. Is de bekleding van uw jacht aan vervanging toe? Neem dan gerust contact op met onze zeilmakerij. Jachtstoffering is precisiewerk. Zorg er daarom voor dat u ons belt voor een gedegen advies omtrent vulmateriaal en bekleding. Uiteraard houden wij rekening met alle eisen die voor de maritieme sector gelden.

Onze vakmannen hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat uw interieur met uiterste precisie wordt gestoffeerd. Wij hebben door de jaren heen met zowel particuliere scheepseigenaren als grote jachtbouwers gewerkt. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken, of vraag een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contactformulier!

Vakkundige reparaties

Naast ons maatwerk verzorgen wij regelmatig reparaties in onze zeilmakerij. Uw buiskap wordt constant blootgesteld aan milieu- en weerinvloeden, maar ook schimmel en vuil. Dergelijke factoren zullen gaandeweg een zekere tol eisen. Daarnaast zijn sommige situaties onvermijdelijk. Denk aan lekkages, losse naden en uitgescheurde reefknuffels. Wij zorgen ervoor dat uw kappen en relingkleden grondig worden gerepareerd, zodat u weer vele jaren zorgeloos kunt varen!

Grondig reinigen van kappen

Ook voor het grondig reinigen van uw cabriokappen bent u in onze zeilmakerij aan het juiste adres. Naast dat uw kap er nadien als nieuw uitziet, zorgen wij er tevens voor dat het materiaal geïmpregneerd wordt. Daarmee blijft uw kap goed beschermd tegen weersinvloeden.

Wat kost het om een zeilmakerij in te schakelen?

Wij krijgen vaak de vraag gesteld wat de prijs is van een nieuwe buiskap. Aangezien wij maatwerk verrichten in onze zeilmakerij, is het lastig om een gerichte prijsindicatie te geven voor onze diensten. Wél kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via het onderstaande formulier en is het ook mogelijk om telefonisch een prijsindicatie te ontvangen.

Direct contact opnemen met de zeilmakerij van Pedro Boat?

Bent u erover uit en wilt u vandaag nog contact opnemen met de zeilmakerij van Pedro Boat? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze vakmannen bespreken graag de vervolgstappen met u. Ontvangt u liever een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaande formulier in. Wij verzoeken u om zo specifiek te zijn, zodat wij u van een gerichte prijsindicatie kunnen voorzien.

Mocht u nog vragen hebben over onze maatwerk bootkappen, cabriokappen, bimini’s, relingkleden, of overige oplossingen, schroom dan niet om ons te bellen. Graag staan wij u te woord en beantwoorden wij al uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent over onze zeilmakerij!

Contactformulier

Snel navigeren

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat