• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Appingedam

Mocht u op zoek zijn naar een zeilmakerij in Appingedam, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren zeilmakers tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren al meer dan 50 jaar. Hierbij kunt u onder meer denken aan maatwerk buiskappen, relingkleden, bimini’s en winterkleden. Neem gerust telefonisch contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken, of kom langs in onze zeilmakerij vanuit Appingedam!

Veelzijdige zeilmakerij nabij Appingedam

Al vele decennia zijn wij dé zeilmakerij in de nabijheid van Appingedam. Onze vakmannen hebben zich door de jaren heen breed kunnen specialiseren. Vandaar dat u ons kunt inschakelen voor uiteenlopende canvasproducten voor uw jacht:

  • Buis- en cabriokappen
  • Bimini’s
  • Afdekzeilen
  • Stuurkleden
  • Winterkleden
  • Stoffering

Mocht u behoefte hebben aan een gedegen advies, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. Onze zeilmakers staan u graag te woord en helpen u op weg, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. 

Onze zeilmakers nabij Appingedam ontzorgen u van A tot Z

Aangezien wij ons volledige productieproces intern verzorgen, kunt wij altijd de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen. Weet u precies wat u nodig heeft en wilt u een gerichte kostenindicatie ontvangen? Graag ontvangen wij uw wensen via het onderstaande contactformulier. Mocht u volledig ontzorgd willen worden, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Graag gaan wij met u in gesprek en luisteren wij naar uw wensen. Daaropvolgend voorzien onze specialisten u van een maatwerk ontwerp. Onze zeilmakers hebben oog voor detail en zorgen ervoor dat de kleuren, stoffen en designs één esthetisch geheel vormen, zodat u optimaal van uw jacht kunt genieten. 

Na akkoord gaan wij over op knippen, plakken, stikken en montage. Wij combineren vakmanschap, een uitstekende service en kwaliteitsmaterialen. Het resultaat zijn kappen, kleden en zeilen die vele jaren goed blijven. 

Ook voor het stofferen van kussens, matrassen en gordijnen

Naast maatwerk voor de buitenkant van uw jacht, helpen wij u ook graag met het vervangen van uw stoffering. Hebben uw kussens, matrassen en gordijnen hun beste tijd gehad? Wij combineren de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. 

Heb is begrijpelijk dat u specifieke wensen en voorkeuren heeft qua kleuren, stoffen en designs. Vandaar dat wij graag met u in gesprek gaan. Nagenoeg alles is mogelijk. Mocht u volledig ontzorgt willen worden, zorgen onze zeilmakers graag voor een maatwerk ontwerp. Bel ons gerust vanuit Appingedam, of kom langs in onze zeilmakerij om de mogelijkheden te bespreken!

Wij reinigen en repareren uw jacht

Elk jacht dient regelmatig gereinigd te worden. Wanneer u hier te lang mee wacht zal schimmel en vuil ontstaan. Vandaar dat het verstandig is om tijdig onze zeilmakers in te schakelen, die alles efficiënt en vakkundig reinigen. Het impregneren van de materialen behoort tot de werkzaamheden. Door de materialen te impregneren bevorderen wij de waterdichte en schimmelwerende eigenschappen van de materialen, waardoor u langer zorgeloos kunt varen.

Naast het reinigen dient u onze zeilmakers ook met regelmaat in te schakelen voor reparatiewerkzaamheden. Uw jacht komt dag en nacht in aanraking met uiteenlopende weersinvloeden. Vandaar dat het slechts een kwestie van tijd is voordat losse naden en lekkages ontstaan. Wees er tijdig bij en schakel ons vakmannen in voor een vrijblijvende jachtinspectie, die eventueel opgevolgd wordt door een efficiënte en vakkundige reparatie. Mocht u nog vragen hebben of behoefte hebben aan een gedegen advies, kunt u gerust naar onze zeilmakerij bellen vanuit Appingedam!

Al meer dan 50 jaar dé zeilmakerij nabij Appingedam

Onze zeilmakers tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren al vele decennia kappen, kleden en zeilen. Schakel ons in voor uiteenlopende canvasproducten voor uw jacht. Mocht u nog twijfelen en behoefte hebben aan een vrijblijvend advies, kunt u gerust naar onze zeilmakerij bellen. Onze zeilmakers staan u graag te woord en ontvangen u ook graag vanuit Appingedam!

Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat