• Zeilmakerij
    Zeilmakerij

Zeilmakerij Assen

Wij zijn al vele decennia dé zeilmakerij in Assen en omgeving. Onze zeilmakers tekenen, knippen, plakken, stikken en monteren maatwerk kappen, kleden en zeilen. In onze zeilmakerij, die gevestigd is in Zuidbroek, dat met een half uur rijden te bereiken is vanuit Assen, werken wij met veel liefde voor ambacht en oog voor details. 

Onze zeilmakers nemen enkel genoegen met kappen en kleden, die naadloos op het interieur van uw jacht aansluiten. U bepaalt overigens zelf welk materiaal en welke kleurencombinaties worden gebruikt. Laat u zich liever volledig ontzorgen? Ook dat is mogelijk. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Bel ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken, of kom gerust eens langs in onze zeilmakerij vanuit Assen!

Wij maken alles op maat in onze zeilmakerij nabij Assen

Ons inschakelen voor uw kappen, kleden en zeilen houdt in dat u van meer dan 50 jaar ervaring kunt profiteren. Wat wij door de jaren heen hebben geleerd, is dat de meeste jachten maatwerk vereisen. Vandaar dat maatwerk in onze zeilmakerij nabij Assen de norm is. 

Het kan natuurlijk zo zijn dat u ons in wilt schakelen het ontwerpen en monteren van een bootkap, die aan dient te sluiten op de lijnen van uw jacht, maar ook aan al uw wensen en verwachtingen moet voldoen. Onze zeilmakers houden rekening met alle functionaliteit van de kap en zorgen ervoor dat u te allen tijde veilig en met goed zicht kunt varen. 

Bent u misschien op zoek naar een bootzeil in Assen? In onze zeilmakerij, die in uw nabijheid gevestigd is, werken wij met veel oog voor detail. Zo zorgen onze zeilmakers ervoor dat uw zeil qua kleur en stof prachtig bij uw jacht past. Daarnaast wordt altijd voor duurzaam materiaal gekozen, zodat u van zowel de stevige als waterdichte eigenschappen van uw zeil kunt profiteren. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!

Breed gespecialiseerde zeilmakers nabij Assen

U schakelt ons in voor de meest uiteenlopende typen kappen, kleden en zeilen. Zo kunt in onze zeilmakerij nabij Assen terecht voor onder meer: 

  • Buiskappen
  • Cabriokappen
  • Bimini’s
  • Afdekzeilen
  • Winterkleed
  • Stuurkleden
  • Stoffering

Mocht u nog vragen hebben, of een vrijblijvend advies willen ontvangen, kunt u ons gerust bellen. Wij zijn dagelijks van 07:30 – 17:00 te bereiken op: 0598 451 763. Op zaterdag werken wij van 09:00 – 17:00. 

Uw kleden en kappen grondig gereinigd

Ook als uw kleden en kappen door u onderhouden worden, dienen beide regelmatig door een specialist gereinigd te worden. Onze zeilmakers ontzorgen u daar graag in nabij Assen. Zowel exterieur als interieur wordt vakkundig gereinigd. Groene aanslag en schimmel worden voorkomen, of verholpen. Tevens zorgen wij ervoor dat alles geïmpregneerd worden, zodat het materiaal van de nodige waterafstotende, waterbestendige en schimmelwerende eigenschappen wordt voorzien. Benieuwd naar de staat van uw jacht? Bel ons gerust voor een vrijblijvende inspectie!

Onze zeilmakerij verzorgt ook professionele reparaties 

Jachtreparaties zijn om de zoveel tijd noodzakelijk, omdat uw jacht 24/7 wordt blootgesteld aan alle weersinvloeden. Het gevolg is dat lekkages en losse naden kunnen ontstaan. Schakel onze zeilmakers nabij Assen tijdig in, die alles efficiënt en vakkundig repareren.  Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen!

Jachtstoffering met klasse

Dienen uw gordijnen, kussens en matrassen gestoffeerd te worden? Ook daar kunnen wij u volledig in ontzorgen. Onze zeilmakers werken enkel met hoogwaardig materiaal nabij Assen, omdat uw bekleding dagelijks in aanraking komt met licht en water. Zo kunt u nog vele seizoenen zorgeloos van uw jacht genieten!

Mocht u nog specifieke voorkeuren hebben qua stoffen, kleuren en designs, luisteren wij graag naar uw wensen. Mocht u volledig ontzorgd willen worden, zorgen wij ervoor dat alles prachtig op elkaar aansluit, zodat zowel interieur als exterieur rust én luxe uitstralen!

Pedro Boat: uw zeilmakerij nabij Assen

Mocht u er al over uit zijn, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. Graag bespreken wij de vervolgstappen met u en voorzien wij u van een gerichte kostenindicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Heeft u behoefte aan meer informatie? Ook daar kunt u ons altijd voor bellen. Onze zeilmakers voorzien u graag van een gedegen advies, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. In alle gevallen hopen wij u spoedig in onze zeilmakerij nabij Assen te mogen verwelkomen! 

Contactformulier

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat