Damarin Grand Coast 580 Motor Sloep

Verkocht

Neem contact op
Occasion

Damarin Grand Coast 580 Motor Sloep

Een uitstekende onderhouden Damarin Grand Coast sloep 5.82 met zwemplateau, deze sloep beschikt over perfecte vaareigenschappen en de rompvorm zorgt tevens voor een goede stabiliteit. Deze Damarin 582 is dubbelwandig, vol geschuimd en onzinkbaar. Het open voordek schept veel ruimte in het interieur en hierdoor ontstaat ook een slaapplaats van 2 meter lang. Er is veel bergruimte aan boord en de stuurstand is ergonomisch geplaatst voor een goed zit achter het stuurwiel. Een 16 PK Vetus diesel zorgt voor de voortstuwing, dit is een ruim bemeten vermogen voor deze sloep. Deze sloep is uitgerust met vele extra's o.a. een spoeltoilet, DBS ballassysteem (doorvaarthoogte 90 cm) extra 12 volt plug, zwemplateau, navigatieverlichting, kuipverlichting, zonnedekslaapplaats, teakdek, koelkast, winterdekzeil, extra bergruimte etc. Deze prachtige sloep is voorzien van nieuwe antifouling en staat gepoetst voor u klaar.

Verkoopcode 2023_Damarin-PEHE

Motor Vetus 2 cilinder 16 PK diesel

Afmetingen 5.82 m x 2.15 m x 0.55 m

Bouwjaar 2011

Ligplaats Op verkoopterrein

Brandstof Diesel

Bouwmateriaal Polyester

Bekijk alle specificaties

Verkocht

Neem contact op

Specificaties

Werf:
Damarin
Bouwnummer:
NLDAG58041E111
CE:
D
CE max gewicht:
750 kg
CE max motor:
16 pk
CE aantal opvarenden:
5
Rompvorm:
Rondspant
Rompkleur:
Blauw
Dek en opbouw kleur:
Wit
Dek en opbouw materiaal:
Polyester
met daarop teakhout
Open Kuip (OK):
Doorvaarthoogte normaal:
1,05 m
door het ballastsysteem te vullen, heeft de boot een minimale doorvaarthoogte van 90 cm
Kruiphoogte:
90 cm
Diepgang:
55 cm
Waterverplaatsing:
750 kg
Besturing:
Stuurwiel
Plek besturing:
Buiten
Roer:
Enkel
Kiel/zwaard:
Vaste kiel
Kleur stoffering:
Blauw
Kussens:
Toiletten:
1 Handmatig spoeltoilet
Koelkast & voeding:
Elektrisch
Aantal identieke motoren:
1
Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Vetus
Model:
M206A402A
Serienummer:
46512
Bouwjaar:
2011
Aantal cilinders:
2
Vermogen:
16 pk
Urenteller:
Draaiuren:
230
Brandstof:
Diesel
Verbruik:
1 liter/uur
Overbrenging:
Schroefas
Voortstuwing:
Schroef
Koeling:
Indirect
Brandstoftank aantal:
1
Totale inhoud brandstoftank(s):
38 liter
Materiaal brandstoftank:
Polyethyleen
Max snelheid:
14 km/u
Kruissnelheid:
10 km/u
Toerenteller:
Accu:
1 x
Voltmeter:
Walstroom:
Voltage:
12V
Ankers & materiaal:
1 x Rvs
Anker bevestiging:
Lijn
Buiskap:
Buitenkussens:
Sunbrella rugkussens rondom de kuiprand
Dekzeil(en):
winterzeil
Zwemplatform:
Zwemtrap:
Teakdek:
Stootwillen, lijnen:
Bilgepomp:
Elektrisch

Foto's

Bekijk meer foto's Verberg foto's

Boot kopen – ruime selectie

Wilt u een boot kopen en bent u op zoek naar inspiratie? Wij zijn al vele decennia dé autoriteit op het gebied van motorjachten. Onze unieke binnen-showroom biedt 2000m2 aan jacht-inspiratie. Naast de vele prachtige Pedro boten, worden hier luxe boten en jachten van diverse gerenommeerde jachtbouwers tentoongesteld. Onze specialisten staan te allen tijde klaar om u te voorzien van persoonlijk advies.

En wanneer u in onze binnen-showroom niet vindt waar u naar op zoek bent, hebben wij daarnaast ook nog een showroom buitenterrein met een totale oppervlakte van 5000m2. Wij bieden dus een zeer ruim aanbod tweedehands boten te koop aan.

Heeft u een hele specifieke zoekvraag, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan graag voor u op zoek naar de juiste match. Dus wat uw vraag ook is, wij helpen u graag verder met een boot kopen dat aan al uw wensen voldoet.

Een motorjacht kopen van Pedro-Boat? Alle opties aan boord!

Wij begrijpen als geen ander dat een boot kopen een langdurig proces is. Vandaar dat wij u daar graag in ondersteunen. Wij luisteren naar uw wensen en denken mee over de beste opties. Heeft u specifieke voorkeuren qua formaat, materiaal, slaapcomfort, zonnepanelen of zelfs technische installaties? Laat het ons weten. Wij hebben meerdere boten te koop staan, die aan al uw wensen voldoen en garant staan voor vele jaren vaarplezier!

Heeft u uw droomjacht gevonden maar ontbreken er opties? Naast de verkoop zijn wij onder meer gespecialiseerd in het ombouwen van motorjachten. In onze werkplaats vindt u specialisten op alle vlakken. Meer dan 50 jaar aan ervaring en vakmanschap hebben als gevolg dat wij elk jacht geheel naar wens van de klant kunnen aanpassen. Voor meer informatie over een boot kopen en de mogelijkheden kunt u altijd telefonisch bereiken.

Luxe boot kopen? Pedro jachten al meer dan 50 jaar dé beste keuze

Wilt u een luxe boot kopen? Onze Pedro boten zijn al vele decennia een begrip in zowel Nederland en Duitsland, als de rest van Europa. Jachteigenaren kennen onze motorjachten en weten dat wij toonaangevend zijn in vakmanschap en service. Het afwerkingsniveau van onze jachten is onovertroffen. Hierdoor is de levensduur van de Pedro jachten extra lang en heeft men nog jaren plezier óók van een tweedehandse Pedro jacht.

Het aanbod occasions varieert natuurlijk doorlopend. Hier vindt u een overzicht van de occasions die wij momenteel aanbieden. Het kan zijn dat uw jacht al wel bij ons in de showroom te bewonderen is maar nog niet op de website staat. Loop dus uw kans niet mis met het kopen van een luxe motorjacht en neem contact met ons op!

Tweedehands jacht kopen voor nog vele jaren vaarplezier!

Door een tweedehands jacht te kopen kunt u nog vele jaren vaarplezier beleven. Bij Pedro-Boat kunt u tweedehands een grote, luxe, simpele of kleine boot kopen. Dus waar u ook naar op zoek bent, wij hebben wat u zoekt!

Een tweedehands jacht kan er in veel gevallen nog uitzien als nieuw. Bij Pedro-Boat vindt u uitsluitend tweedehands jachten van een hoge kwaliteit. Alle occasions worden door onze specialisten klaargemaakt voor verkoop op het gebied van onderhoud en schoonmaak. U kunt dus met een gerust hart een tweedehands jacht kopen bij Pedro-Boat.

Een boot kopen bij Pedro-Boat

Een boot kopen doet u dus bij Pedro Boat. Kom gerust eens langs in onze ruime showrooms. Wij verwelkomen u graag met een kop koffie en laten u onze bijzondere collectie jachten zien.

Mocht u voorafgaande telefonisch de mogelijkheden willen bespreken, schroom dan niet om ons te bellen. Graag voorzien wij u van een gedegen advies, zodat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u het besluit neemt om bij ons langs te komen voor het kopen van een boot.