• Transport

    Transport

Boot transport

Voor betrouwbaar boot transport bent u bij ons aan het juiste adres. Al 48 jaar verzorgen wij het transport van boten door heel Europa. Onze Pedro truck met dieplader komt u overal tegen, speciaal toegerust voor het vervoeren van alle denkbare boten en jachten. Bovendien kunnen wij uw boot over zowel land als water vervoeren en garanderen wij een veilige aankomst op de eindbestemming. Benieuwd naar wat het u ongeveer gaat kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie ontvangen? Onze specialisten staan u graag telefonisch te woord en informeren u over boot transport!

Specialist in boot transport

Pedro Boat heeft door de jaren heen de meest uiteenlopende jachten en boten op locatie afgeleverd. Wij zijn werkzaam in Europa en hebben een team van vrachtwagenchauffeurs. Allen beschikken over de nodige vergunningen voor boot transport door het hele continent.

Graag ontzorgen wij u van A tot Z. Vandaar dat wij ook zorgdragen voor het klaarmaken van transport van uw boot en tevens het hijswerk verzorgen. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken!

Kies ons voor het transport van uw boot

Ons inschakelen voor het vervoeren van uw jacht of boot biedt veel voordelen, die we hieronder benoemen:

• Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde papieren voor zwaar en speciaal transport.
• Daarnaast hebben wij alle vergunningen voor Europa. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. Dit geldt ook voor begeleiding en waar nodig politie-escorte van uw boot of jacht.
• Wij zorgen ervoor dat alles wordt klaargezet, zodat uw boot efficiënt wordt gehesen en bevestigd.
• Gekozen kan worden voor vervoer over zowel land als water.
• Al 48 jaar ervaring met boot en jacht transport.
• Wij staan garant voor een veilige aankomst, op gewenste locatie in Europa.

Boot vervoeren over de weg

Zoekt u een transportbedrijf dat uw boot over de weg op gewenste locatie aflevert? Maak gebruik van de transportservice van Pedro Boat. Wij vervoeren zowel kleine boten als grote jachten door Europa. De trailer wordt langs de kade gezet, waarna de boot met een hijskraan op de trailer wordt geplaatst. Vervolgens kunnen onze chauffeur heel eenvoudig de snelste route naar de eindbestemming bepalen.

Transport over water

Wilt u liever uw boot over het water laten vervoeren? Ook dat is altijd mogelijk. Houd rekening dat bij transport over water gekozen kan worden voor twee opties. De eerste optie is dat uw boot wordt overgevaren door één van onze schippers. U hoeft dus zelf niet te varen. Het is enkel zaak dat u op de afvaartbestelling aanwezig bent.

Ook kunt u uw boot of jacht naar gewenste locatie laten slepen of duwen. Vaak wordt hier de term ‘yacht delivery’ voor gebruikt.

Boottransport prijzen

Voordat u ons inschakelt voor uw boot transport, wilt u natuurlijk geïnformeerd worden over wat het u ongeveer gaat kosten. De prijs van onze boottransportservice is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste zijn de af te leggen afstand, de afmetingen van uw boot, de vergunningen die nodig zijn en de manier waarop uw boot vervoerd wordt. Bel ons gerust en vraag een prijsindicatie aan voor uw boot transport.

Boot transport door Pedro Boat

Neem gerust vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het vervoeren van uw jacht of boot. Graag lichten wij de mogelijkheden toe en informeren wij u over de prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u de knoop doorgehakt en wilt u gebruikmaken van onze transportservice? Boek dan direct uw boot transport!

Snel navigeren

Liever even bellen?

+31 598 - 45 17 63

Service

Maandag
07.30 tot 16.00 uur
Dinsdag
07.30 tot 16.00 uur
Woensdag
07.30 tot 16.00 uur
Donderdag
07.30 tot 16.00 uur
Vrijdag
07.30 tot 15.15 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag en tussen kerst en oud en nieuw gesloten.

Verkoop

Maandag
09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag
09.00 tot 17.00 uur
Woensdag
09.00 tot 17.00 uur
Donderdag
09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag
09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag
09.00 tot 17.00 uur
Zondag
Gesloten

Met Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, 27 april (koningsdag), 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en 1 januari  gesloten.

 

Pedro-Boat